Eve Online > NoobGarten

Aktywacja triala w playu

<< < (6/12) > >>

Xarthias:

--- Cytat: "influencer" ---No to albo albo mnie znajomy w konia robi, albo ma naprawd? co? nie tak z kontem.

Swoj? drog? to pami?tam, ?e kiedy? by?a tu rozmowa w której pad? w?tek podzia?u na ETC aktywuj?ce konto i nie. Xart, mo?e co? podpowiesz, bo Ty to forum znasz na pami?? hehe

A jak nie to ola?.
Niech b?dzie, ?e si? myl? :)
--- Koniec cytatu ---

O ile wiem, tc to tc... Nie myli? z kodem z pude?ka, którym mo?na tylko UTWORZY? nowe konto... Natomiast wszelkie tc oferowane przez play czy ccp to jedno i to samo i s?uzy do PRZED?U?ENIA wa?no?ci konta. Je?li to jest trial to przy okazji je aktywuje - polecam poczyta? na stronie eve-o. Mo?na nim tak?e utworzy? konto. I mam nadziej?, ?e to wyczerpuje temat.

marcoos:

--- Cytat: "xarthias" ---
O ile wiem, tc to tc... Nie myli? z kodem z pude?ka, którym mo?na tylko UTWORZY? nowe konto... Natomiast wszelkie tc oferowane przez play czy ccp to jedno i to samo i s?uzy do PRZED?U?ENIA wa?no?ci konta. Je?li to jest trial to przy okazji je aktywuje
--- Koniec cytatu ---

To ?eby jeszcze bardziej namiesza? to od razu napisz?, ?e z triala mo?esz aktywowa? TC ale zwyk?ymi (czyli np. 30 albo 90 dni) wszelkie TC promocyjne (50 i 100 dni) nie umo?liwiaj? takiej operacji :D

Blaster:

--- Cytat: "marcoos" ---
To ?eby jeszcze bardziej namiesza? to od razu napisz?, ?e z triala mo?esz aktywowa? TC ale zwyk?ymi (czyli np. 30 albo 90 dni) wszelkie TC promocyjne (50 i 100 dni) nie umo?liwiaj? takiej operacji :D
--- Koniec cytatu ---

Rann moze twój kumpel takimi wlasnie próbowal aktywowoac to konto?

Raan Kern:
Na to wygl?da. Zapytam.

marcoos:

--- Cytat: "blaster" ---
--- Cytat: "marcoos" ---
--- Koniec cytatu ---

Rann moze twój kumpel takimi wlasnie próbowal aktywowoac to konto?
--- Koniec cytatu ---

Nie s?dz? - bo przy próbie wpisania takiego kodu wypisuje po prostu, ?e kod nie jest prawid?owy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej