Eve Online > NoobGarten

mam problem z klijentem

<< < (5/6) > >>

Ellaine:

--- Cytat: "redbart" ---
--- Cytat: "Ellaine" ---Ja gram eve (miedzy innymi) na laptopie, na ktorym karta graficzna nie ma nic wspolnego z 3d i nie ma nawet wlasnej pamieci (dzierzawi z RAMu). (...ciach...) bo laptop to jest maszyna przystosowana do pracy biurowej w pociagu.

--- Koniec cytatu ---

WOOW, to tacy masochi?ci istniej? ;P  :P
--- Koniec cytatu ---

A co to ma wspolnego z masochizmem? Chodzi normalnie, wyglada dobrze (choc nie tak dobrze jak na normalnym komputerze). Jesli wylaczyc sie prad z laptopa to przechodzi w tryb oszczedny i grafika zaczyna sie przycinac, ale nie na tyle, zeby nie dalo sie grac.
A laptom ma wiele ciekawych dodatkowych mozliwosci, naprzyklad mozna grac w toalecie, w wannie, w lozku, w kuchni i na tarasie. Za jakis czas bede w stanie polozyc sobie leptopa na wozku i grac w czasie spaceru z dzieckiem (teraz nie mam sieci w komorce a blootooth siega mi tylko kilkanascie metrow wokol domu) :)

redbart:
I sobie bota wychodujesz, które za 8 mniej wi?cej lat mo?e klepa? Ci Iski w Eve.

Z tym masochizmem to ?artowa?em.
OBecnie u mnie s? dwie tendencje, albo lapciak za 5000, albo po prostu stary dobry deskotp za 2000, bo stwierdzam ze Laptop mi nie potrzebny.

Ostatnio te? stwierdzam, ,eve dobrze chodzi po co milepszy komp... chyba ze negine zmienia to wroce do rozwa?an.

Shkeec Umbra:

--- Cytat: "Ellaine" ---Jest to jakis Intelek
--- Koniec cytatu ---

mo?esz zdradzi? jaki Intelek ? przymierzam sie do laptusa bo toch? czasu sp?dzam poza domem , a dobrze by by?o co by Effka na tym chodzi?a...:]

redbart:
A po co ci laptop z intelkiem do kro?set, nie lepiej ati x200 albo x600 czy jaki? inny model co w laptopach montuj??

Shkeec Umbra:
przeczuwam ?e to starszy model , nie wiem czy chce wydawa? kupe kasiory na nówk?...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej