Eve Online > Dyskusje ogólne
Misja Kurierska - czy da sie anulowac ?
Xarthias:
Xyl, a mówi? Ci kto? ?e jeste? zboczony? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klosiuu:
hehe kazdy gra jak lubi, ja tez mam swoja filozofie ...
Raan Kern:
--- Cytat: "redbart" ---Mi w?a?nie w EvE brakuje troszk? RPG-owania. Jednak taki MMORPG to nie jest, a jedynie MMO. Kurcze ja my?la??m nad postaci? tydzie?, czyta?em rasowe historie, wymy?la?em imi? 1 dob?. :(
--- Koniec cytatu ---
Ja tak samo hrhr
Dormio:
Ka?dy ma indywidualn?... tylko niektórzy udaj?, ?e ich ma cechy wspólne z tymi oficjalnie g?oszonymi :twisted:
Ellaine:
--- Cytat: "Dormio" ---Ka?dy ma indywidualn?... tylko niektórzy udaj?, ?e ich ma cechy wspólne z tymi oficjalnie g?oszonymi :twisted:
--- Koniec cytatu ---
Ja mialam byc postacia przede wszystkim RPGowa, w RPGowym sojuszu, z pelnym klimatek i ach och. Mam nawet dlugie bio, wymyslane przez 3 dni przed zalozeniem postaci.
Niestety moja korporacja okazala sie nie tak bardzo RPGowa (choc bywaly dlugie i fajne dysputy o (nie)slusznosci niewolnictwa). Do tego moi gracze nie sa az tak dobrzy w angielskim, by operowac "amarrskimi" stylizacjami jezykowymi zwiazanymi z tym wstawkami persko-grecko-lacinskimi, rownie amarrska stylizacja religijna, podkreslac gramatyka i slownictwem moje arystokrateczne pochodzenie i jeszcze rytmem wypowiedzi dostosowac sie do mojego charakteru.
Tutaj niestety panstwo gracze sie nie popisali, przez co mowie jak jakas niedouczona nastolatka ze Starozytnej Terry.
Co mnie niezwykle zawstydza i smuci :(
Ale badania i eksperymenty trwaja :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej