Eve Online > NoobGarten
Piraci - help
partridge:
Ej to proste po prostu zaplac... powiem szczerze nie czesto zdarza sie spotkac prawdziwego pirata takiego co poprosi o okup... ja osobiscie tez wole zeby koles mi wyplacil hajc i wtedy przynajmniej nie spada mi Status z Concordem... Musial bys stanac po drugiej stronie i popiracic czasami... Ja mam Status z Concord teraz -1.7 i uwierz mi ze ciezko jest oprzec sie pokusie zestrzelenia np Ravena na pasie z Tech2 lootem i uber stuffem :) Piracenie jest fajne... Jak to powiedzial moj kolega z Corpa jak drugi kolega zadal mu pytanie .... Gdzie mozna najtaniej dostac Covert Op Cloacking Device tech2? ... W covercie z Red Alliance :P
Shkeec Umbra:
--- Cytat: "Partridge" ---Ej to proste po prostu zaplac...
--- Koniec cytatu ---
Akurat lecia?em destroyerem w bardzo minimalnej wersji wi?c ?al bardzo nie by?o , co innego gdybym wsadzi? 5 baniek w fiting ... zabuli?bym gdybym mia? normalne konto , na trailu nie da sie przelewa? kaski ... :D:D:D
Ichneumon:
no mowie ze leciales jakims smiesznym statkiem i przysnoles , nie wiem co on mial ale ze az 10 sekund minelo zanim cie zescramblowal ... z 3 razy bym mu zdazyl zwiac , naucz sie ze jak ktos przylatuje do ciebie na pas albo na radarze widac ze ma niski ss to sie go sprawdza odrazu a jak cie zaczyna namierzac to juz cie tam nie powinno byc ;]
Konrad:
juz myslalem ze ktos wola piratow zeby mu "pomoc" :?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej