Śmietnisko > Archiwum
Piep*(&*(^&*^ learningi
marioosh:
Co wy z tymi BS'ami...? Wali? je, nie b?d? robi? ?adnych BS'ów...
Ka?dy robi co chce.. [/url]
Goomich:
--- Cytat: "marioosh" ---Co wy z tymi BS'ami...? Wali? je, nie b?d? robi? ?adnych BS'ów...
Ka?dy robi co chce..
--- Koniec cytatu ---
No tak, ale zanim zaczn? kopa? Leviatanem, to chcia?bym wyrówna? par? rachunków. :)
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: "redbart" ---Wiecie co jest najg?upszym pomys?em CCP - learningi, w?a?nie learningi. Czemu oni je dali do cholery w tej grze? Ucze si? od 3 tygodni, osi?gn?lem adv memory i int na 4, za 4 dni mam learning na 5, potem mnie czeka percepcja i willpower adv na 4, czyli jeszcze ~dwa tygodnie
Kurcze przecie? to jest naprawde &!@%#., zabija mi ca?? przyjemno?? gry. Latam sobie Cyclonem i latam, latam na misje lvl 2 i latam, 3 tygodnie kopalem i przestalem. Z misji lvl 2 kasy jak barszczu, lp jak grzybów zim?, z kopania jaspetu mam ju? do??.
W 0.0 boj? si? zapu??i? bo cyclon za s?aby na raty, w 0.2-0.3 boj? si? leciec 15j do agenta bo mamy wojne i pieprzeni piraci pewnie gate campuj?.
Zastój w grze przez te cholerne learningi. Chyba przez to opuszcz? t? cholern? gr?, bo nie mam si?y, serca i ochoty w to gra?.
--- Koniec cytatu ---
Learningi najlepiej robic na zmiane z innymi skillami, ktore akurat Ci sa potrzebne to czegos, czego chcesz zaczac uzywac...
Ja learningi skonczylem robic gdzies po pol roku gry dopiero...
marioosh:
Gram dopiero niewiele ponad miesi?c i gram tylko popo?udniami. Znaczy mam mo?liwo?? zalogowania si? mniej wi?cej od 16 do 23 . W godzinach popo?udniowych wi?c zapuszczam jakie? krótkie skille, albo akurat potrzebne. Natomiast jak id? si? kimn?? to zapuszczam takiego skilla aby sko?czy? si? conajmniej po 16 dnia nast?pnego i wtedy z regu?y pada na learningi.
Dormio:
Czyli tak zwane zdroworozs?dkowe podej?cie. 8)
Z w?asnego do?wiadczenia...
Skille dziel? na kategorie:
- potrzebne - robione w pierwszym rz?dzie na max poziom (wiadomo, ?e lvl5 po to by mie? 2% wi?cej mo?e zaczeka?, zw?aszcza jak szkolenie przekracza 5 dni).
- przydatne - wszystkie które s? mi w danym momencie do czego? przydatne - np. ?eby móc zamontowa? jaki? modu?, sprawdzi? dzia?anie, rzadko je robi? powy?ej potrzebnego minimum.
- zapychacze - g?ównie poziom 5, szczególnie tych których szkolenie przekracza 5 dni - dok?adnie jak Mario napisa? - zapodaj? ?eby móc "doczeka?" do zmiany.
- konieczne - wymuszone innymi i tu np. znajduje si? ca?a grupa learning, skille typu astrogeology, spaceship command...
Ni?sze poziomy robi? jak jestem online (1-3) poziom 4 i 5, a tym bardziej skill dobieram tak ?ebym móg? "cykn??" jak jestem offline (sen+praca). Skille wybitnie d?ugie, np. BS.5 (w moim wydaniu 36 dni :oops: ) lepiej jednak robi? w czasie "urlop". Robi?em fregat? na 5 - ponad 10 dni... w mi?dzyczasie tak mi si? "nudzi?o", ?e wysz?o w sumie 17 dni... Robi?em kr??ownik na 5 - ponad 20 dni... wysz?o co? ko?o 3 miesi?cy. Kolejny raz tego b??du nie pope?ni?.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej