Eve Online > NoobGarten

hmmm filmy mosze som??

(1/4) > >>

Rhovana:
Witam Wszystkich!! :D

To mój pierwszy post na forum i ciesze sie niezmiernie ?e moge tu do was panie i panowie do??czy?:)

Moje pytanie jest nast?puj?ce:
Czy s? filmiki z EVE z udzia?em dredów, a je?li tak to gdzie je dorwa???
A i mam jeszcze jedno:)
Gdzie sie trzyma dreadnoughty, to sie zmie?ci w stacji??nie chodzi mi oczywi?cie ?eby mi kto? mowi? gdzie stoj? dredy jego corpa:D
no chyba ?e bardzo ch si? t? informacj? podzieli?:D

regis:
1. Forum eve-online.com -> Video, intervi... itp tam sa filmy
2. W stacji.

Rhovana:
Dzieki:D

pc5:
Na testowym serwerze wczoraj (20 luty 2006) mo?na by?o zobaczyc jak napier... niczaj? carriery i dredy. Osobi?cie widzia?em Phoenixa w akcji. Na stronce eve-online znajdziesz pare filmików, w których wida? dredy.

pticu:

--- Cytat: "pc5" ---Na testowym serwerze wczoraj (20 luty 2006) mo?na by?o zobaczyc jak napier... niczaj? carriery i dredy. Osobi?cie widzia?em Phoenixa w akcji. Na stronce eve-online znajdziesz pare filmików, w których wida? dredy.
--- Koniec cytatu ---

hehe wczoraj wlasnie kampilismy stacje w Teonosunde i bilismy WSZYSTKO co podlecialo/wydokowalo :) bez podow oczywiscie... stracilem deimosa buuuuu, ale w chwile zaraz zrobilem sobie DOMINIXA 6 nosow, 4 ecm multi t2 i 4 platy (23k armora) i wio :P, chlopaki w hacach jechali wszystko, jeden z naszych postanowil polatac KESTRELEM, ostatni jaki kupil mial numer 11 :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej