Eve Online > NoobGarten

poradzcie

<< < (2/4) > >>

hallor:
Jesli dobrze przeczytalem to w dzisiejszej epoce clone jumpow powinny sie skonczyc problemy z implantami.

Ale poki co nie mam wystarczajacych standingow zeby to przetestowac .. no i zapomnial bym - jestem na odwyku ;)

H, jak zwykle na odwyku

marcoos:

--- Cytat: "hallor" ---Jesli dobrze przeczytalem to w dzisiejszej epoce clone jumpow powinny sie skonczyc problemy z implantami.

--- Koniec cytatu ---

Ta epoka "clone jumpów" wcale nie jest taka ró?owa - troch? za du?o warunków trzeba spe?ni?, ?eby to dzia?a?o (imho -  najbardziej chore s? te wysokie standingi dla korporacji w której chcemy umie?ci? jump clone).

hallor:

--- Cytat: "marcoos" ---

--- Koniec cytatu ---

Nie jest, ale jak ktos chce to bedzie miec - Ja juz prawie jednego bede mogl zainstalowac - znaczy jesli dobrze wyczytalem o standingach i wystarczy do korporacji a nie do calej nacji.

Nikt nie powiedzial ze bedzie latwo, ale mozliwosc "zaparkowania" postaci z implantami za te 200+m nie powinna byc automagiczna i dla kazdego prawda?

Xarthias:
Tylko jako? nie jestem pewnien czy zachowuje si? implanty... Bo co? s?ysza?em, ?e nie bardzo...
Kto? ju? robi? jumpa? Niech si? podzieli wra?eniami :P

regis:
zachowuja sie ;)

ustawiasz sobie clone jumpa, lecisz gdzies obok, WSKAKUJESZ na tego clone jumpa i implanty zostana w stacji z ktorej skoczyles.

to to ma 3 minusy:
- zeby zrobic CJta trzeba miec wysoki stand w stacji dla danego corpa
- zeby SKOCZYC trzeba wylaczyc trenowanie skilla
- nie mozna skoczyc drugi raz przed uplywem 24h --> trenujesz dzionek na podstawowych atrybutach --> nie ma bonusow z hardwiringow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej