Eve Online > NoobGarten

FORMY P?ATNO?CI

<< < (11/12) > >>

penguins:
Dosc dobrze dzia?ajace proxy przynajmnie odpoweidz z serwera to 350ms wiec przynajmnie teraz sprawdzajac otwiera strony z dosc duz szybkosci i p?atnosc jest w $o ile konto z pierwsza wp?ata by?o w $ ale dobre dla poczatkujacych ja tez si? zastanawiam na ta gra i poczekam chyba na wp?ate i do?acze do was 211.76.97.230:80.Pozdrawiam

didas:
takie male pytanko

interesuje mnie kupno tc za iski, czytam w topiku, ze jest to sposob bezpieczny, ale chcialbym sie upewnic, jak taka transakcje przeprowadzic. gram dopiero 3 miesiace i strata 600kk (2x3 miesiace) bylaby nieco bolesna

czyli:
1. znajduje kogos na forum eve online kto sprzedaje
2. kontaktuje sie z tym kims w grze
3. przelewam mu kase w tytule wpisujac cos o kupnie tc
4. ktos wysyla mi (jak? priv? evemail?) tc po otrzymaniu zaplaty

czy tak to wyglada? co mozna jeszcze zrobic by zminimalizowac mozliwosc scamu? z gory dzieki za odpowiedzi

Xarthias:
Dlaczego 600? Zwykle w sprzeda?y s? 90-dniowe kody po mniej wi?cej 270.
A co do transakcji - wejd? na forum oficjalne, tam znajduj? si? oferty. Zwykle przelewasz komu? iski, a on Ci mailem czy na privie wysy?a kod. Zaznaczy tylko na przelewie ?e to za TC, to w razie oszustwa ?atwiej b?dzie Ci od GMów wynegocjowa? zwrot kasy.

didas:
^^ 2x3 miesiace, gramy razem z moja kobieta  :P

btw. czy tylko mi sie wydaje, czy tc jakos ostatnio zdrozaly? widuje wlasciwie tylko po okolo 300kk za 90 dni (czasem 100)

Raan Kern:

--- Cytat: "xarthias" ---Zaznaczy tylko na przelewie ?e to za TC, to w razie oszustwa ?atwiej b?dzie Ci od GMów wynegocjowa? zwrot kasy.
--- Koniec cytatu ---

Dodatkowo, zawsze dopisz si? na forum w w?tku sprzedaj?cego, ?e chcesz kupi? - nawet w momencie jak z nim rozmawiasz i mu o tym powiedz. Z tego co wiem, wtedy masz 100% gwarancji na zwrot kasy w przypadku oszustwa (dlaczego? - nie pytaj :) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej