Eve Online > NoobGarten

FORMY P?ATNO?CI

<< < (6/12) > >>

WolfSimon:

--- Cytat: ireul ---.
--- Koniec cytatu ---

A co ja pisz? ?eby to konto za?orzy?? :D Ja pisz? ?e jeste? bej bo w WoWa pocinasz i sfrustrowany jeste? bo ostatnio WoW ma okrutne lagi  :twisted:

Aenyeweddien:
J tylko napisz? jedno...

Guest my?lisz ?e my jako osoby udzielaj?ce si? na centrali mamy mo?liwo?? za?o?enia konta na ni?...

Doro?lij ch?opaku konto da si? za?o?y? na firm?, oficjalne stowarzyszenie (zarejestrowane w KRS z wszystkimi wymogami), osob? fizyczn?... A nie na jakie? forum. To co tu ludzie pisz? i sam fakt ?e chc? pomaga? to jest tylko i wy??cznie ich dobra wola...

A swoj? drog? pro?ba do adminów forum - nie da?oby si? zablokowa? pisania postów przez anonimów??

Dantepl:
Witam, z gory przepraszam za ten post, bo mam pewien syf w glowie po tym vco czytam - niewiem wkoncu ile placic tutaj pisza 30E tutaj 30 $ teraz wbilem na forum i widze ze nawet po 14E, ale ktos juz napisal ze jest to jakas inna opcja, czy mozna by tak krok po kroczku, wytlumacz kiedy ile i dlaczego i za ja kdlugo place, wiem ze jest to dla was frustrujace, ale tyle sie juz tego naczytalem ze niewiem w koncu kto ma racje

Pozdrawiam

Xarthias:
O rany, a wystarczy wej?? na eve-o...

Pierwsza wp?ata (aktywacja konta + 30 dni abonamentu) to koszt 19.95 $/euro
Kolejne wp?aty (30 dni abonamentu) to 14.95 $/euro...
Abonament mo?e by? ni?szy je?li p?acisz naraz za kilka miesi?cy...
Inna opcja to p?atno?? pay palem - o 5$/euro wi?cej - lub za pomoc? time codów - nimi jednak na razie sobie g?owy nie zaprz?taj bo nie s? dla ciebie na razie dost?pne.

enderpl:
jest mozliwosc aktywacji konta trialowego do pelnego za pomoca timecoda?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej