Eve Online > NoobGarten

Ceny Klonow po Klonowym skoku

(1/5) > >>

LosBekoczoS:
Tak sie spodziewam ze niedlugo sam to sprawdze  :P Chcialem spytac was ludzi co niedawno skakali ile kosztuja klony w roznych przedzialach SP ;] Zrobmy taki maly informator bo tak to tylko upgradujemy klony na wyzej a dokladnie sami w wiekszosci przypadkow niewiemy.

Sambor:
Zastanawia?em si? co si? dzieje po udgradzie klona.

Przypuszczlanie robie klona na 300k SP w mi?dzy czasie (po klonie) trenuje nowe skille ale nie przekraczam 300K SP i co si? dzieje z tymi nowymi wyoczonymi skillami podczas smierci postaci ? Przepadaja?

Blaster:

--- Cytat: "Sambor" ---Zastanawia?em si? co si? dzieje po udgradzie klona.

Przypuszczlanie robie klona na 300k SP w mi?dzy czasie (po klonie) trenuje nowe skille ale nie przekraczam 300K SP i co si? dzieje z tymi nowymi wyoczonymi skillami podczas smierci postaci ? Przepadaja?
--- Koniec cytatu ---

Jesli nie przekroczysz tych 300K to nowe skille (sp) wchodza do tej puli
Przepadaja tylko czesc sp nie mieszczacych sie w puli ale tylko ze skilla w którym masz najwiecej sp

Sambor:
Dzieki.

Czyli nie bede musia? latac po regionie aby ponownie zakupowa? skille :) Bo ja myslalem ?e jak sie wyucze skilla to trzeba zrobi? klona (z logicznego punktu widzenia)

A ja tyle kasy wyda?em w klonowanie :)

dzikus:
25.600.000 - oko?o 11 milionów
39.000.000 - oko?o 17 milionów

Wcze?niejszych nie pami?tam. W obu przypadkach to jednak upgrade - wi?c pewnie ta?szy ni? kupowanie nowego. Gdzie? kiedy? widzia?em pe?ny cennik, wi?c poszukam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej