Eve Online > NoobGarten
dc i warp do safespot
Sambor:
Witam,
Co to dok?adnie znaczy scramblowanie, czy mo?e mi kto? to kto? dok?adniej wyt?umaczy?. Czytam, czytam, domy?lam si?, tylko, ?e ja na domys?ach sko?czy? nie mam zamiaru.
Pozdrawiam
Sambor
Xarthias:
--- Cytat: "Sambor" ---Witam,
Co to dok?adnie znaczy scramblowanie, czy mo?e mi kto? to kto? dok?adniej wyt?umaczy?. Czytam, czytam, domy?lam si?, tylko, ?e ja na domys?ach sko?czy? nie mam zamiaru.
Pozdrawiam
Sambor
--- Koniec cytatu ---
Zak?ócanie Warpdrive - czyli nie mo?esz odskoczy?.
Aenyeweddien:
Bardziej szczegó?owo je?eli kto? Ci? zescrambluje to twoj statek nie pójdzie w warp...
Chyba ?e wozisz na lowslotach WCSy (Warp Core Stabilizator) wtedy jeden scrambl nie wystarcza...
Ogólnie taki fit stosuje si? na drog?... Ale jak si? przekonali?ny i na walk? niektórzy ubieraj? WCSy (na Ravenie by?y za?o?one 3)...
Sambor:
aha czyli jak mnie jaki? player zaatkuje to nie mam szans na warpa, moge sie tylko modli?, ?e zaatkowa? mnie gracz ze s?abszym uzbrojeniem :)
Powiedzcie mi w takim razie co mo?na zrobi? by nie straci? swojego ubezpieczonego statku.
Je?li statek/okr?t zostanie zestrzeleny zostaje kapsu?a, a co si? stanie z kapsu?k?, to samo co ze statkiem/okr?tem ?
Je?li tak to po rozwaleniu kapsu?ki co sie dzieje, pewnie trace bohatera i zostaje mi klon... hm
Aenyeweddien:
Je?eli za?o?y scrambla a ty nie masz WCSów to marne szanse...
Chyba ?e uda Ci si? go wyprzedzi? i wylecie? poza zasi?g scrambla...
Je?li b?dzie tylko strzela? to zale?y od damage jakie zada...
Je?eli stracisz statek zostajesz w jaju (zawsze starasz sie uciec jajem) - je?li si? nie uda i tracisz jajo to budzisz sie w klonowni. I od razu po przebudzeniu upgradujesz klona by przechowywa? wszystkie SP jakie zebra?e?...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej