Eve Online > NoobGarten

Klony i inne pytania noobowicza

<< < (3/6) > >>

artures:
A ja mam z koleji inne pytanie, bo tak sie rozgladalem i oprocz skili sa tam zwykle level-e no i wlasnie one sa potrzebne do rozmowy z lepszymi agentami (tak mi sie zdaje przynajmniej) co musze zrobic rzeby wbic ten level i brac misje od lepszych agentow??

P.S. pewnie gdzies to jest na forum ale nie znalazlem niestety, nawet przez "szukaj" :/

Aenyeweddien:
Mówisz o lvl-ach skili czy agenta.

Jeśli mówisz o skillach to skilowanie wyższego levelu powoduje że możesz uczyć się kolejnych rzeczy, podnoszenie lvl-a w przypadku niektórych skilli powoduje zmniejszenie zapotrzebowania poszczególnych modułów, albo umożliwia montowanie lepszego wyposażenia...

Jeśli mówisz o poziomach agenta to robiąc misje dla jakiejś korporacji stopniowo uzyskujesz dostęp do lepszych agentów - ważny jest Twój standing do korporacji

silvia:
Jemu chyba chodzilo o skille z dzialu "social".

Skille te podnosza twoj standing wobec danej korporacji / zwiekszaja wartosc o jaka on wzrasta / zwiekszaja place z misji.

Oplaca sie skillowac connections.

artures:
dokladnie chodzi mi o to ze zrobilem 10 pierwszych misji "militarnych" (czy cos w tym stylu/takiej korporacji) i teraz nie wiem jak to kontynulowac, bo jak znalazlem innego agenta to jest unavalible.

sory ze pisze nie jasno ale to dopiero moj 4 dzien z ta gra i sie zastanawiam ile kasy na trialu uzbieram zeby potem kopic TC (wioem ze w 14 dni nie zdaze, ale mysle nad wystawieniem czegos drogo w markecie i kupienia tego stara postacia, tak mialbym wiecej kasy na nowym trialu) swoja droga ciekawe czy to przejdzie... :)

Dzieki za odpowiedzi:) i pozdrawiam

SokoleOko:
Możesz dać trialowi kasę po prostu... to trial nie może "oddać kasy".

I powtórzę po raz tysięczny - porywanie się na płacenie od razu walutą ingame jest beznadziejnym pomysłem.  :coolsmiley:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej