0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jebłem, próbowałeś wiedzę ze szkoły zastosować ?
Witam mam na imie damian i zaczynam swoją przygodą z ta gra jednak strasznie trudno samemu wszystko ogarnac mam 35 lat i fajnie by bylo wspolnie pograc bo w pojedynke gra jak na tym poziomie nie zachwyca nie wiem co gdzie i z czym jezeli posiadacie jakis komunikator glosowy bylbym rad za udostepnienie ip. bardzo bym prosil o pomoc nie chce nic typu statkow zasobow czy kasy prosze tylko o pomoc w stawianiu pierwszych krokow piona i dzieki.
soul jestes trolem lubisz krytykowac i ponizac jezeli tak to cisnij na jame mieszkam w uk i ciezko mi pisac po polsku bylem maly jak wyjechalem z rodzicami wiec nie udzielaj sie jak nie wiesz profesorku
ten typek dalas czy jak mu tam, jednak chyba nie ma wogole kolegow. bo w korpie nadal niezmienny stan ludzi na niezbyt wygorowanym poziomie, ale rokujacy szybkie zamkniecie.
Spokojnie. Niedługo zrobi sobie alta i będzie ich dwóch w korpie. Ale zaraz... gdzie się podziały te wszystkie posty w tamtym temacie?
Nie wnikam jakie zabawy sam preferujesz,ake prosze a ys nie zamladal ze ja tez to lubie.
"Nie ważne czy wyjechałeś będąc dzieckiem, czy tydzień temu czy jesteś adminem czy nie [fixed]. Nie ważne czy gość którego nazywasz trolem nim jest czy nie. Zabastuj trochę człowieku, wyłącz autokorektę na urządzeniu, a czas jaki poświęcasz na odgryzanie się poświeć na skomponowanie czegoś co gryzie w oczy mniej"
posty pisał mój syn który urodził sie w uk i z polskim nie miał do czynienia więc czasami się zastanówcie a potem oceniajcie
Ty chyba też "ojcze".
to w koncu kto ma 35lat? : ]
nie udzielaj sie jak nie wiesz profesorku (...) wole nadal grac sam buraku (...) czasami się zastanówcie a potem oceniajcie
Soul ostatnio piszesz tak krótkie zdania, że nie wiadomo o co chodzi.
A więc spierdoliłeś z Polski na łąki i pola bardziej zielone, bachor wychowałeś tak, że nie mówić po polski i szukać zrozumienia, wyrozumiałości i to jeszcze na tym forum starych troli??good idea man - good idea