Eve Online > Wsparcie techniczne

Cienie za znacznikami w widoku ogólnym

<< < (5/9) > >>

[BU FU] Karas:
zadna naviga nawet sie nie umywa do Gmapsow. chocby z samego faktu, ze gmaps ma ultra dokladne dane o natezeniu ruchu. Spoko, place informacja, google wie kiedy i gdzie jade. Taka cena. Ale ile minut mojego zycia zaoszczedzam kazdego dnia wybierajac optymala droge powrotu z pracy  do domu to moje i dla mnie duzo cenniejsze niz prywatnosc ktora w tym czasie place.

Proxima Alland:
Widzę, że NWO zbiera solidne żniwo... Cóż na fanatyczna linia obrony.   ::)
Jestem programistką C++, technologicznie raczej jestem do przodu niż do tyłu. Jeśli dostaniesz prawa roota do Androida, to dostaniesz dostęp do normalnej konsoli i wszystkich funkcjonalności . Niewiele różni się to od Linuxa ot kolejna z dystrybucji. Jak to z resztą bywa z systemami unixowymi.  Jednak odblokowanie roota wiąże się z konsekwencjami. Jak robisz to na nowiutkim smarcie, to ponosisz konsekwencje. Przecież sieci tel i producenci smartfonów nie chcą i nie pozwalają na to byś miał roota. Poza tym jasne, wszystko można obejść. Niestety, z tego co tu czytam, to większość ma na to wyjebane. W końcu mają nawigację za free i aktualizacje za free. LOL
Karaś, walisz z dupy te komentarze aż nie wiem czy specjalnie się zgrywasz, czy może coś nie tak z tobą. Przepraszam ale nie wiem co chcesz powiedzieć przez swoje porównania. Co z tą naprawą? Tu nie chodzi o poziom komplikacji, bynajmniej.

--- Cytuj ---zadna naviga nawet sie nie umywa do Gmapsow. chocby z samego faktu, ze gmaps ma ultra dokladne dane o natezeniu ruchu. Spoko, place informacja, google wie kiedy i gdzie jade. Taka cena. Ale ile minut mojego zycia zaoszczedzam kazdego dnia wybierajac optymala droge powrotu z pracy  do domu to moje i dla mnie duzo cenniejsze niz prywatnosc ktora w tym czasie place.
--- Koniec cytatu ---

Teraz się BAAAARDZO ośmieszyłeś, wiesz o tym? Jeżeli mam oceniać po tym, co tu napisałeś, to.... ze mną już nie pogadasz. Sorry.
Wspomnę tylko, że Gmaps do niedawna kazał mi jechać prosto w budynek, bo 3 lata temu była przebudowa drogi, niestety Gmaps nie załapał przez ten czas... Oraz opinie wielu kierowców, którzy zdecydowanie mówią, że nie  umywa się do profesjonalnych nawigacji. Ale ty wiesz lepiej :D :D :D

Soulscream:

--- Cytuj ---Teraz się BAAAARDZO ośmieszyłeś, wiesz o tym? Jeżeli mam oceniać po tym, co tu napisałeś, to.... ze mną już nie pogadasz. Sorry.
--- Koniec cytatu ---

Narazie to się w sumie Ty ośmieszasz, ale spoko jeszcze chwilowo mnie to bawi.

--- Cytuj ---Wspomnę tylko, że Gmaps do niedawna kazał mi jechać prosto w budynek, bo 3 lata temu była przebudowa drogi, niestety Gmaps nie załapał przez ten czas... Oraz opinie wielu kierowców, którzy zdecydowanie mówią, że nie  umywa się do profesjonalnych nawigacji. Ale ty wiesz lepiej :D :D :D
--- Koniec cytatu ---

Pracuje w transporcie lądowym i wszelkie uwagi dotyczące map sa nakładane praktycznie w 48h od zgłoszenia. Nie ma lepszych map, tak po prostu. Darmowych. No ale jak ktoś chce kase płacić to spoko, droga wolna.

[BU FU] Karas:
oooo tak to my sie nie bedziemy bawic.
SOrry ale sama tego kolezanko chcialas.
NIE SLUCHAM NIC WIECEJ CO MASZ MI DO POWIEDZENIA111111!!!11111
pa

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 12, 2018, 12:23:39 ---Nie ma lepszych map, tak po prostu. Darmowych. No ale jak ktoś chce kase płacić to spoko, droga wolna.

--- Koniec cytatu ---

Chcę i płacę :) Naviekspert na andka. 50 PLN rocznie i jestem zachwycony póki co.

Odrębne urządzenie na navi postrzegam już jako fanaberię bez uzasadnienia :) Może przy pracy kierowcy ciężarowego jest jakaś lepsza.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej