Eve Online > Wsparcie techniczne
Cienie za znacznikami w widoku ogólnym
[WILD5] Sindri Egdald:
Jak sie nie jest DZBANEM to mozna prawa roota sobie nadać, a android jest oparty na jajniku linuxa ale to nie linux.
Zgudi:
A ja nie rozumiem. Dinozaury, które bronią Falout, Diablo i inne gry sprzed premiery EVE powinny bronić małych cegłówek z klawiszami. :)
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Proxima Alland w Lipiec 11, 2018, 23:30:35 ---podatnym na manipulację lemingiem, z którego potężne korpo doją kasę a on się z tego jeszcze cieszy.
--- Koniec cytatu ---
Przyznam, że się zgubiłem.
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Lipiec 12, 2018, 08:45:06 ---Przyznam, że się zgubiłem.
--- Koniec cytatu ---
Nic dziwnego, bo jestes "podatnym na manipulację lemingiem, z którego potężne korpo doją kasę a on się z tego jeszcze cieszy."
Ja sam sobie w swoim trabancie moge wszystko naprawic za pomoca 1 srubokreta i zestawem naprawczym do laminatow: ], a Ty i Twoj samochod za pierdyliard tysiecy musicie biegac do mechanika i on Cie dyma na chajsy. hehehehe.
SRY nie moglem sie powstrzymac: ]
Filip Bonn:
Wypomni Ci, że on ma tel. za 50zł tylko do dzwonienia a Ty za parę stowek smarta.
Po czym za chwilę pisze, że ma nawigację która jest tylko nawigacją (za parę stowek pewnie, plus opłata za najnowsze aktualizacje map co roku).
To kto się daje dojić korpo? Bo ja w swoim smartcie mam wszystkie nawigacje z free z aktualizacją też za free...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej