Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
......
Zgudi:
--- Cytat: [ECU] The Nija w Luty 26, 2018, 14:15:54 ---Eeeee tam jakiej presji. Usunąłem te posty, bo sposób w jaki tutaj zostałem przywitany przez niektórych utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto tutaj przebywać. Nie będę walczył z wiatrakami, po prostu znikam.
Fly safe! o7
--- Koniec cytatu ---
Może to wynika ze specyfiki tego forum. Ludzie tu nie lubią jak ktoś traktuje wszystko bardzo serio, lubią za to jak ktoś umie się odgryźć dobrym żartem i ciętą ripostą. Można powiedzieć, że to forum inne niż inne. :)
Qlko1:
--- Cytat: [ECU] The Nija w Luty 26, 2018, 14:15:54 ---Eeeee tam jakiej presji. Usunąłem te posty, bo sposób w jaki tutaj zostałem przywitany przez niektórych utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto tutaj przebywać. Nie będę walczył z wiatrakami, po prostu znikam.
Fly safe! o7
--- Koniec cytatu ---
Nie bądź fujara, odgryź się umiejętnie, to zakopiemy topór wojenny :)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[ECU] The Nija:
--- Cytat: Qlko1 w Luty 26, 2018, 14:54:40 ---Nie bądź fujara, odgryź się umiejętnie, to zakopiemy topór wojenny :)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Sorki nie mam jak. Jeszcze mam za mało odebranych PW do ujawnienia :/
[BWTF] Nightwisherek:
Zgudi a są inne fora EVE PL ? Bo imo nie ma wielkiego wyboru :)
Dux:
--- Cytat: [ECU] The Nija w Luty 26, 2018, 14:15:54 ---Eeeee tam jakiej presji. Usunąłem te posty, bo sposób w jaki tutaj zostałem przywitany przez niektórych utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto tutaj przebywać.
--- Koniec cytatu ---
Welcome to Centrala 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej