Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

......

<< < (2/3) > >>

Zgudi:

--- Cytat: [ECU] The Nija w Luty 26, 2018, 14:15:54 ---Eeeee tam jakiej presji. Usunąłem te posty, bo sposób w jaki tutaj zostałem przywitany przez niektórych utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto tutaj przebywać. Nie będę walczył z wiatrakami, po prostu znikam.

Fly safe! o7

--- Koniec cytatu ---
Może to wynika ze specyfiki tego forum. Ludzie tu nie lubią jak ktoś traktuje wszystko bardzo serio, lubią za to jak ktoś umie się odgryźć dobrym żartem i ciętą ripostą. Można powiedzieć, że to forum inne niż inne. :)

Qlko1:

--- Cytat: [ECU] The Nija w Luty 26, 2018, 14:15:54 ---Eeeee tam jakiej presji. Usunąłem te posty, bo sposób w jaki tutaj zostałem przywitany przez niektórych utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto tutaj przebywać. Nie będę walczył z wiatrakami, po prostu znikam.

Fly safe! o7

--- Koniec cytatu ---
Nie bądź fujara, odgryź się umiejętnie, to zakopiemy topór wojenny :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[ECU] The Nija:

--- Cytat: Qlko1 w Luty 26, 2018, 14:54:40 ---Nie bądź fujara, odgryź się umiejętnie, to zakopiemy topór wojenny :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Sorki nie mam jak. Jeszcze mam za mało odebranych PW do ujawnienia :/

[BWTF] Nightwisherek:
Zgudi a są inne fora EVE PL ? Bo imo nie ma wielkiego wyboru :)

Dux:

--- Cytat: [ECU] The Nija w Luty 26, 2018, 14:15:54 ---Eeeee tam jakiej presji. Usunąłem te posty, bo sposób w jaki tutaj zostałem przywitany przez niektórych utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto tutaj przebywać.

--- Koniec cytatu ---

Welcome to Centrala  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej