0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
w eve więcej zależy od skilli gracza niż postaci
większość graczy w eve ma więcej niż jedno konto
(...) a zapraszający 500 plexów jak zapłacisz za konto(...)
(...) zapłacisz za konto (możesz plexami, byleby przejść na omegę)
1. co to znaczy? Eve to nie jest CS... chyba . Skill gracza kojarzy mi się z pro którzy wycinają cały team. Tutaj masz zaledwie hmm 20 slotów? Musisz wiedzieć kiedy co użyć. Ewetualnie chodzi o doświadczenie lub wiedzę? Moglibyście naprostować?
Jak polecisz do low sec i dostaniesz bęcki od gościa który siedzi w 20 razy tańszym statku niż ty, to zrozumiesz jak ważny jest skill osoby stukającej w klawiaturę
... buuuum. Tuż przed wybuchem dolatują jakieś sępy chcące się radośnie załapać na kill i jest! Wśród oponentów następuje minuta trzepania konia do statystyk.
Ogromnie dziękuję za odpowiedzi. Zrobię tak, zgodnie z Twoją radą Gaavrin przejdę tuty wszystkie, pogram orientacyjnie a potem przeniosę się na staruszka konto z zastrzeżeniem, że nie będę używał takich statków. Lepsze skille=przyśpieszenie rozgrywki. Balans konta zapiszę i obecny stan będzie moim wyjściowym. Skaza. Wiadoma kwestia w końcu multi pvp Tylko muszę mieć jakiekolwiek doświadczenie inne od teoretycznego... troszkę pogram i aplikuję.Filip Bonn, cenna rada Nasuwają mi się pytania.1. co to znaczy? Eve to nie jest CS... chyba . Skill gracza kojarzy mi się z pro którzy wycinają cały team. Tutaj masz zaledwie hmm 20 slotów? Musisz wiedzieć kiedy co użyć. Ewetualnie chodzi o doświadczenie lub wiedzę? Moglibyście naprostować?2. Po co?Eeee... 500 plexów? Plex to nie jest miesiąc gry? Eee 41 lat xDEdit. Już wiem teraz plex to waluta więc 500 plexów to 1 miesiąc. Omega to po prostu taki Premium Account?Tak.3. Takie pytanie. Pewnie dziwne i nie adekwantne ale czy jest coś takiego jak średni poziom(samego rozwinięcia postaci) czyli, że może latać np. jakimś destro albo titanem . Chodzi mi, że rozwinięcie tej postaci mówi, że konto jest ok? Np. Ktoś jest w lolu w platynie to średnio słaby a jak w najwyższej dywizji to że dobry. inny przykład, że w wowie na wotlku ktoś ma 5800gs to że jest średni. Nie wiem jak to przedstawić.
Jeżeli chcesz kliknąć na gracza i wiedzieć jaki jest jego poziom to nie ma czegoś takiego.
Nie do końca podoba mi się sposób w jaki przedstawiasz graczy z low
Szybko zerkasz na historię korpów do jakich należał. Jeśli gra w to już ładne parę lat i ostatnio miał przyjemność (dla niego) i nieprzyjemność (dla ciebie) należeć do takich zajmujących się mordowaniem innych graczy, to jeśli sam nie jesteś pewien swoich umiejętności, omijasz gościa szerokim łukiem. Albo się bijesz, jeśli stać cię na stratę i ten trening
Dawaj znać tukowski, czy jeszcze to czytasz, bo pamiętam kilka takich wątków na centrali, gdzie starzy gracze pisali wall of text spierając się jak najlepiej doradzić nowemu i to jeszcze przez kilka miesięcy jak zadający je przestał grać
No wszystko racja ale mega pedalskie to są dziesiątki baniek na gejtach w null
Szukam korpo do pisania in-game
W low secu trafisz na kampe statków najeżonych sebo i remot sebo i nie odlecisz niczym. Takich kamp jest tam pełno.
To szczyt nie był w 2014r???Pewnie ilu graczy tyle opinii
Nasuwają mi się pytania.1. co to znaczy? Eve to nie jest CS... chyba . Skill gracza kojarzy mi się z pro którzy wycinają cały team. Tutaj masz zaledwie hmm 20 slotów? Musisz wiedzieć kiedy co użyć. Ewetualnie chodzi o doświadczenie lub wiedzę?