Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
[PROHN] Project HAVEN
[BU FU] Karas:
fajnie, że coś próbujecie, mimo że jest chukowo, tzn kondycja null zawsze była słaba, ale ostatnio mam wrażenie, że jest dużo gorzej.
Skupie się na cepie, bo conieco tam czasem się nim lata. WJEŻDŻAŁBYM, hehe, tzn raczej starałbym się to dużo bardziej agresywnie rozegrać. Ale do tego potrzeba cepa. Tzn punktu zaczepienia. Ten filmik jest wspaniałym przykładem, że cep to stan umysłu i gdybyście mieli dedykowaną osobę, to mogłoby to zupełnie inaczej wyglądać. Taki na alcie spoko wystawi warpina, złapie raciarke, ale poza tym, to tak jak by go nie było. Gdyby był cep lub orth, dałoby się z tego wycisnąć dużo więcej. mimo, ze 2x oni rapier i nomen to zabójcy dla light tackla.
Ale da się mimo wszystko sporo nim namieszać odwracając uwage i robiąc zamieszanie na granicy wpierdolu od ONI. ale punktując z 45km.
Btw druty, wiem, że to koszt. Ale ostatnio miałem okazje latać chwile cepem bez drutów. To jest jakaś masakra. Naprawde jest to mega odczuwalna i kolosalna różnica. Druty dobry fit i cep jest niemal nieśmiertelny. Dopóki nie wjebie się kestrelowi na zero.
Btw piligrim to smieć. curse jest tak przepotężny, że nic mu nie podskoczy, 4xAMed i NIC qrwa nie ma prawa miec capa w zasięgu 60km. Wtedy straszący rapier jest niepotrzebny. hehe i tak mieliście turbo raka jak na to co oni mieli: ] tylko powinniscie dużo bardziej agresywnie w to wchodzić.
steven0ise:
BUMP
Już zadomowieni w amamake pacyfikujemy wszystko w okolicy. Dowodem na to jest zielony KB i dużo bitek, zarówno takich 50 vs 200 czy też small skirmishów korpa od 2-10 pilotów.
Recent rank TOP 7 days plasuje nas niedaleko Inner Hell , 30 dni też nie wygląda źle
Napisze jeszcze raz co oferujemy:
- latamy w 80% w lowsek po terenach FW Amarr vs. Minmatar.
- 90% czasu to latanie na kajcie po okolicy
- czasem dropimy dredami i innymi zabawkami
- jak mamy ochotę to Rozstawiamy GC zeby denerwować ludzi i słyszeć salty teksty jak niszczymy eve
- mieszkamy na Keepstarze w Amamake i jesteśmy częścią Ekipy HYDRY + kilku osób z Volty lub Goryn Clade które latają po okolicy
- lubimy walczyć z przeważającymi siłami wroga co często nie widać na KB po sporo osób spierdala jak spadną im 3-4 statki.
Jak macie JAJA i nie boicie się latać inaczej niż APPROACH I SHOOT to zapraszam
Nano gangi latamy codziennie.
Januszom EVE dziękujemy
PS. nasz discord
https://discord.gg/E7ZTQCs
Berud:
A ja dodam że co do januszów to dziękujemy bo jest nas wystarczająco dużo kurła.
I ogólnie flota aliansowa jest prawie cały czas, zazwyczaj od 16 do wczesnych godzin porannych (3-4rano).
TS nie świeci pustkami i ogólnie zapraszamy do latania nano kajt shit jak to nasze ofiary mówią.
Trinty Weaver:
BUMP
Trinty Weaver:
Bump
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej