Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

[PROHN] Project HAVEN

<< < (29/35) > >>

[BU FU] Karas:
Raczej do tacklowania mlodych bym nie mieszal, 99% takich przypadkow konczy sie zgonem, zanim rozpocznie sie wlasciwa walka. Ani z tego frajdy ani zadnej nauki. Najlepiej aby mlody mogl jakos z odleglosci supportowac flote, a przy tym BYC na gridzie i sie uczyc. Tak wiec elektryczne fryty sa dobre, bo maja dalekiego locka i cos tam moze sie przyda. Najwazniejsze jest aby mlody JAK najwiecej czasu spedzil na gridzie w bitwie. Bez wylatanych dupogodzin i tak nic z tego nie bedzie.

[LWLFE] Nightblue:
No maulus na dampach brzmi jak plan dla nowego gracza. Na killach będzie, zjebać to trudno i nie jest drogie. A pomaga reszcie

MiltisUmbrae:
Wiesz karas trafiają się naprawdę ogarnięci ludzie którzy może nie od razu ale szybko zaczynają ogarniać temat. Jak ja zaczynałem grę to w UA Piter Savag szkolenie pvp zaczynał właśnie od nauki tacklowania.

[NOGRL] Asm Nihouyah:
Ewar frytki (Crucifier/Maulus/Griffin/Vigil) na minimum żeby latać w blobie to 28 godzin skillowania na alfie (od zera) na wszystkie 4, więc coś zrobią - tylko nie będzie to za wiele. Horda całkiem elegancko wspiera takie osoby (handouty, opcjonalnie osobny kanał) - więc jak znajdzie się ktoś sensowny to i tak wysyłam żeby z wami pogadał nawet jak nie spełnia tego wymogu formalnie. Wychowywać trzeba od młodego. ;)

[WILD5] Gagat:
jak ktoś umi grać maulusem to jest to bardzo mocny statek. Świerzak będzie na poziomie whore i jakakolwiek przydatność, a nie w pełni wykorzystanie, ale od czegoś musi zacząć. Ja bym chyba dał mu jednak postrzelać z jakiegoś talwara czy czegoś, bo nie każdy lubi support, a dumpowanie nie opiera się na primary, secondary itd, tylko już trzeba wiedzieć co i kiedy dumpować i jak rozłożyć dumpy ;]. Inaczej sprawa ma się w blobie, bo tam to i tak nic nie pomoże, tylko poleci dla polecenia i wtedy to może równie dobrze vigilem paintować, łatwiej i więcej kili. Poza tym świerzaki raczej obierają drogę najpierw zarabianie, czyli vni, a później pvp.
Level hard to keres z 3 dumpami i punktem. Jak ktoś jest dobry to ten statek jest nieoceniony, ale to jest bardzo trudna sztuka, żeby go dobrze wykorzystywać. Tak samo hyena 2x web, jako defensywny statek nie dający nikomu dojść do kolegów. Ktoś kto umie grać, z większości statków zrobi bardzo użyteczny element układanki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej