Eve Online > NoobGarten

Starter Pack

<< < (2/5) > >>

[BU FU] Karas:
na poczatku warto tez zobaczyc do cccp ma dla Ciebie przygotowane w managment. Ja z tego co pamietam kupowalem od nich na 3 miesiace, bo wychodzilo to bardzo korzystnie(nawet po przeliczeniu kursow). niestety jest to czesto 1 razowa oferta tylko dla triali.

o7

Blaster:
Mam pytanie tak blisko tematu ale nie chciałem zakładać osobnego topicu - może ktoś podać stronkę gdzie można kupić legalnie PLEX za rozsądną cenę i są nadal na stanie?

Filip Bonn:
Hmmm , można kupić game code z allegro, wychodzi najtaniej i wydaje mnie się że jest to jak najbardziej legalne.

Blaster:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Lutego 29, 2016, 15:50:10 ---Hmmm , można kupić game code z allegro, wychodzi najtaniej i wydaje mnie się że jest to jak najbardziej legalne.

--- Koniec cytatu ---

Na allegro sprzedają PLEXy jako item z gry a z tego co mi się wydaje nie jest to do końca legalne i wolał bym bana nie dostać.
Legalne PLEXy to takie w postaci kodu (ciągu znaków), po wpisaniu którego na koncie gracza pojawia się PLEX.

Filip Bonn:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Lutego 29, 2016, 15:50:10 ---Hmmm , można kupić game code z allegro, wychodzi najtaniej i wydaje mnie się że jest to jak najbardziej legalne.

--- Koniec cytatu ---

Przecież napisałem wyraźnie "game code"  :-\
nie wiem jak to było za Twoich czasów, teraz na allegro są firmy sprzedające oficjalne pakiety do wielu MMO nie tylko EVE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej