Eve Online > Patche i dodatki

Citadel - Patch Notes'y etc.

<< < (13/15) > >>

[BU FU] Karas:
ale wtedy przynajmniej mozna probowac cos porozciagac podzielic i te sprawy.

Dux:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Czerwiec 03, 2016, 08:57:23 ---Ta 15 osobowe gangi z 5 logimi to nic rzadkiego :)

--- Koniec cytatu ---

Niedawno Snuffy jak chcieli się strzelać to przytargali dwadzieściakilka machów z 13 guardianami za plecami :P

Skaza:

W nullu mieszkam od niedawna, ale z własnych obserwacji mogę powiedzieć, że w ogóle mnie to nie dziwi. Ludzie przeglądają doktrynowe fity i często mają następujący wybór: Kosztowny DPS lub całkiem tani logistyk. Moim zdaniem, wybór jest oczywisty.

Gaunt:

--- Cytat: Skaza w Czerwiec 03, 2016, 10:28:37 ---W nullu mieszkam od niedawna, ale z własnych obserwacji mogę powiedzieć, że w ogóle mnie to nie dziwi. Ludzie przeglądają doktrynowe fity i często mają następujący wybór: Kosztowny DPS lub całkiem tani logistyk. Moim zdaniem, wybór jest oczywisty.

--- Koniec cytatu ---

to raczej chodzi o FC, który wybiera setup floty średnich rozmiarów

[BU FU] Karas:
#Skaza, nie chcialbym byc niegrzeczny, czy cos: ], ale jedyny "kosztowny" DPS* jaki wam spada to raciarki. Wszystko sprowadza sie do mentalnosci i celu jak dana grupa sobie stawia. Czy chca sie bic, czy przegonic z raciarni. Dla wiekszosci odp jest oczywista.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej