Eve Online > Patche i dodatki
Citadel - Patch Notes'y etc.
ManganMan:
--- Cytat: xanowron w Kwiecień 25, 2016, 19:50:52 ---Przecież rigi już dzisiaj można wywalać. No chyba, że chodzi Ci o wyciągnięcie bez zniszczenia, ale niczego takiego nie ma w patch notes.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie jako wyciąganie miałem na myśli bez zniszczenia. Choć...
--- Kod: ---Rigs are now subject to the same restrictions to fitting as modules (Requires a nearby fitting service to add or remove)
--- Koniec kodu ---
A jestem ciekaw, jaki zasięg mają te oto rigi: >:D
--- Kod: ---Higgs rigs will now negate interdiction nullification.
--- Koniec kodu ---
A co do Filipa: Tak, mokry sen wszystkich entuzjastów prawilnego PvP na najwyższym poziomie zaawansowania nareszcie się spełnia 8)
xanowron:
--- Cytat: ManganMan w Kwiecień 25, 2016, 23:29:58 ---No właśnie jako wyciąganie miałem na myśli bez zniszczenia. Choć...
--- Kod: ---Rigs are now subject to the same restrictions to fitting as modules (Requires a nearby fitting service to add or remove)
--- Koniec kodu ---
A jestem ciekaw, jaki zasięg mają te oto rigi: >:D
--- Kod: ---Higgs rigs will now negate interdiction nullification.
--- Koniec kodu ---
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś grał to wiedziałbyś o co chodzi :P
Ad1) Teraz można wyrwać/założyć rig w przestrzeni bez sma/depota - zmieniają to i będzie tak jak z pozostałymi modułami
Ad2) Higgs będzie zabierał nullifera statkowi który ma go zafitowanego (i w związku z powyższym nie będzie możliwości wyrwania go w razie złapania przez dykte itp). http://games.chruker.dk/eve_online/item.php?type_id=34306
Gaunt:
Matko boska tylko ja jestem tak podniecony tym patchem?
:D
Tloluvin:
Mnie za to ciekawi o ile wzrosną ceny wszystkiego w związku z wzrostem opłat brokerskich
Dux:
Bógi som :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej