Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (15/138) > >>

Qlko1:

--- Cytat: GlassCutter w Listopad 06, 2015, 10:41:38 ---Uczmy się rozgraniczać dobrych pvperów od ludzi którzy pomylili EvE z CS'em ::)

--- Koniec cytatu ---
Nie pie*dol. Frag jest frag  ;D

[WILD5] Gagat:
Bo przydatny "członek" floty, zawsze montuje sebo na shipie. Zawsze !!!

mkx:
jak ogarniesz sped kampe to zawsze z sebo ale to jesio za wysoki meta dla Ciebie :)

oj pamiętam jak te "pro pvpry" nie będę palcem pokazywał :) zawsze łzy ronią .. " czekajcie na mnie już dolatuje ..." " no k***a kto go zabił ??!!!  DAWAĆ KM zobaczymy co za k***a nie dała mi się whorować "  " p****e znowu mnie nie ma na kilu "  Ironia :D ? Cs ?> wtf is it

a ten kill  jakiś z d**y nie pamiętam i nie sądzę że byłem z nim w flocie zresztą sami ubolewaliście że latam z ruskimi albo kampie z neutowym sabrem w 450w itd itd  jakież to dramy na dyrektorskim były bo mkx lata z "neutem" w eso a nie z nami ... bo pewno mu daje intel bo to bo tamto. Bo koleś z brave newbies jechał jak chciał naszych " prosów " http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=288515 i nie dało się przelotówką przelecieć ;D.

[GRZEB] Grzebalec:

--- Cytat: mkx w Listopad 10, 2015, 11:40:23 ---jak ogarniesz sped kampe to zawsze z sebo ale to jesio za wysoki meta dla Ciebie :)

--- Koniec cytatu ---

Jezu czytałem ten post ze trzy razy. Ty pijany jesteś, czy ci się niedorozwój umysłowy posunął jeszcze dalej? Weź to przeredaguj, bo ten post jest równie bezcelowy jak twoja osoba we flocie.

[WILD5] Gagat:
Hehe chciał napisać: jesteście chujami, ale użył za wielu słów :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej