Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (12/138) > >>

mkx:

--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Listopad 02, 2015, 13:52:26 ---od siebie mogę dodać tylko, że w niecałe 3 miesiące zrobiliśmy prawie 3800 kili (wg Z KB), z czego udział kili w blobfestach był bardzo znikomy. Latamy raczej w nie większych flotach niż 15 osób. ISK Eff na chwilę obecną 91%. Mogło by być lepiej, ale powyżej 90% z naszym stylem latania to myślę, że jest i tak nieźle. Tym bardziej, że często latamy drogo  >:D

--- Koniec cytatu ---

[WILD5] Gagatek Bimbrownik: ekspertem to ja nie jestem, ale 11 aktywnych mainów i 1000 kili w miesiącu to raczej słaba aktywność nie jest. Porównaj do swojego korpa

ps 1 miesiąc  1 człowiek   1231 kilów  https://eve-kill.net/?a=pilot_detail&view=kills&plt_id=1365275&m=12&y=2013&page=5

nie fapaj już tam tyle tylko rób progres bo z tego co pamiętam to słabo było, a tu tyle kolorujesz i wgl że jakbym nie znał realiów to bym Cie mylnie za jakiegoś kozaka wziął :)

[WILD5] Gagat:
powiedzial koles który lata na whore festy z rozgrupowanymi działkami

WhiteCat:

--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Listopad 05, 2015, 19:32:09 ---powiedzial koles który lata na whore festy z rozgrupowanymi działkami

--- Koniec cytatu ---
Kill to kill.  8)
Jak ktoś jara się cyferkami na kb to czy to ważne jak się je zdobywa? ;3

[WILD5] Gagat:
nie, tylko pamiętam jak go GDemon wyjebał z roama, bo miał rozgrupowane działka i zamiast strzelać w primary to walił we wszystko

mkx:
nie znam Gdemon nie latałem z nim a jak widzisz po kb ( bo przeciez znawca jestes i  " kb prawde ci powie ") to przeważnie z ruskimi ziomkami :) . Pewno zrobiłem top1 pl comuniny jeśli chodzi o liczbę kilii na miecha ale płaczki i dupo żale mogą jedynie powiedzieć " whore master " ;)

ja tam zaś pamiętam jak fcowałeś i na drugim tsie z znajomymi beke cisnęliśmy z Twojego" OGARU ":)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej