Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[WILD5] Gagat:
tak, a wkleicie pełną wersję rozmowy ? Bo słyszałem, że to my uciekliśmy z c0venu, a nie wy lol
WhiteCat:
--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Październik 31, 2015, 16:28:22 ---tak, a wkleicie pełną wersję rozmowy ? Bo słyszałem, że to my uciekliśmy z c0venu, a nie wy lol
--- Koniec cytatu ---
A nie uciekliście? :3
To jest najciekawsze, że wszędzie poza polskimi ally odejście jest zwykle traktowane jako... odejście. A nie jako ucieczka, zdrada ideałów czy co tam jeszcze można powiedzieć.
No ale jak coś masz to wrzucaj, chętnie poczytam ;)
[303SQ] Barwa:
--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Październik 31, 2015, 16:28:22 ---tak, a wkleicie pełną wersję rozmowy ? Bo słyszałem, że to my uciekliśmy z c0venu, a nie wy lol
--- Koniec cytatu ---
A czyli jak my wyszliśmy to ucieczka a jak wy to spoko FUCK LOGIC >:D , jeszcze rozumiem jakby to było coś z pozostałości N3 ale nie, to imperium które wam dało eso 8)
przepraszam nie wam c0venowi i reszcie SW
[WILD5] Gagat:
ja tylko mowie co slyszalem. Mnie naprawde nie obchodzi kto poszedl gdzie i po co. Wiem tylko, ze jak my wychodzilismy to c0ven miał sova, mial mnostwo r64 i kasy. Ale kogo to wali. Ideały ? w dupie mam sov wary, posy, przynaleznosc do duzego sov holdera itd. To gra, a ja mam sie dobrze bawić. Dlatego jestem tu gdzie jestem. Mnie tylko rozśmieszyło, że ktoś uważa, że my uciekliśmy gdy ktoś nas potrzebował.
Lukass tego nie pisał bo Lukass nie gra w eve.
[BU FU] Karas:
korzystajac z okazji, chcialbym pozdrowic cale polskie community i wszystkich zdrowych polakow.
natomiast jesli ktos mialby ochote stac sie czescia raka, "cancer fleet". kazdy kto ma zaciecie pvp, troche ogolno pojetego ogaru, a przy tym nie oczekuje, ze przy kazdej spier..ej akcji zostanie poklepany po ramieniu. tak wiec odrobine dystansu do szeroko rozumianego trollowania i pokorne przejecie krytyki mile widziane. Ch.. nas boli jak i gdzie zarabiasz. Nie zarabiasz, a chcesz? mamy mozliwosc.
Zarabiasz a nie latasz, wypierd... jest sporo corpow/ally ktore wlasnie taki model "zabawy" preferuja.
zasady sa proste.
pozdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej