Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (79/138) > >>

Qlko1:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Marca 16, 2018, 09:00:40 ---wczoraj wyprobowalismy nowa "smieszna" doktryne... nie pyklo.
https://theminions.zse.me/kb/?a=kill_related&kll_id=58566

chyba cos robimy zle: ]
bitrwa trwala chyba nawet nie cala minute, hehe

--- Koniec cytatu ---
Ale tengu stopiło się pięknie :D

Mój pierwszy wylot od dawna i od razu książkowy wpier*ol. Nie ma to jak mocny start :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Isengrim:
Był to również mój pierwszy roam po dłuższej przerwie.

Doszliśmy chyba jeszcze po tej wyprawie do wniosku, że przecież nie chodzi o to, żeby zawsze wygrywać, a młodym pilotom BRAVE trzeba dać od czasu do czasu trochę kontentu, żeby się do gry nie zniechęcili. :P

[BWTF] Savannah Kado:

--- Cytat: Isengrim w Marca 19, 2018, 16:36:22 ---Był to również mój pierwszy roam po dłuższej przerwie.

Doszliśmy chyba jeszcze po tej wyprawie do wniosku, że przecież nie chodzi o to, żeby zawsze wygrywać, a młodym pilotom BRAVE trzeba dać od czasu do czasu trochę kontentu, żeby się do gry nie zniechęcili. :P

--- Koniec cytatu ---
Bravy od pewnego czasu nie sa wcale takimi noobami jak ci sie wydaje :-D

[BU FU] Karas:

--- Cytat: [BWTF] Savannah Kado w Marca 20, 2018, 07:37:48 ---Bravy od pewnego czasu nie sa wcale takimi noobami jak ci sie wydaje :-D

--- Koniec cytatu ---

Ani noob, ani brave. regularni nulowcy co bez przewagi liczebno taktycznej nawet riftera nie zabija...
taka kolej rzeczy. ewolucja: \

[BWTF] Savannah Kado:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Marca 20, 2018, 07:46:05 ---Ani noob, ani brave. regularni nulowcy co bez przewagi liczebno taktycznej nawet riftera nie zabija...
taka kolej rzeczy. ewolucja: \

--- Koniec cytatu ---
Adapt or die karas :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej