Eve Online > NoobGarten

Statek do misji l3-4

<< < (11/23) > >>

Doom:
Staber w wersji jaka podales nie ma racji bytu na misjach l3, masz relatywnie maly zasieg skuteczny (tak do 10 kilometrów?) a na l3 pojawia sie sprzęt latający powyżej tego dystansu od Ciebie. Do latania staberem na l3 zrobilbym go nie na pasywny ale na bufor rano i popylal na afterburnerze. Swego czasu trolowalem jednego bufiaka współpracującego z UA robiąc misje l4 w rifterze po tym jak stwierdził ze sie nie da :P i polegalo to właśnie na popylaniu na ab miedzy ratami i kolejnym ich kasowaniu

Kiki McArron:
A mógłbyś Doom wrzucić  jakąś propozycję takiego stabbera na bufor rano? Wiem, że jestem upierdliwy, ale wydaje mi się, że jak kilka takich fitów dostanę, poeksperymentuję biorąc pod uwagę moje skille to za chwilę będę mógł sam fitować.
Swoją drogą wydaje mi się, że jak przeglądam w internecie fitystarsze niż 2014, to są one w chuj nieaktualne, mam rację?

Kiki McArron:
Zsur1am a na te plexy to jakini shipami, no z tego co mówisz to mogę więcej ISK wycisnąć. I jesxcze czy one poprawiają stand do rasy, bo chcę do Amarr na plus wyjść.

Filip Bonn:

--- Cytat: [TLIB] Kiki McArron w Sierpnia 09, 2015, 15:28:30 ---Swoją drogą wydaje mi się, że jak przeglądam w internecie fitystarsze niż 2014, to są one w chuj nieaktualne, mam rację?

--- Koniec cytatu ---

Nie, nie masz. Po prostu są stare. Trzeba wrzucić do EFT/Pyfa i zabaczyć czy fit się "zapina" i na ile starczy "capa". Tak wiele się nie zmieniło.

Kiki McArron:
Ale wydaje mi się, że Rifterem, którym 3 lata temu robiłem plexy w FW bez problemu teraz już nie jeat tak łatwo mimo że mam go całkiem dobrze wyskilowanego. Chyba, że to moje umiejętności się pogorszyły.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej