Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (58/73) > >>

Qlko1:

--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 15:07:04 ---Mamy inna definicje miernoty niestety :) ja nie lubię odgrzewanych kotletów i jeżdżenia na famie przez długi czas świat się zmienia gry idą do przodu oczekuje zmian jeśli ich nie ma idę szukam nowego tytułu który mi je da ot co.

--- Koniec cytatu ---
A mógłbyś jeszcze nowego forum poszukać?

BTW czy notoryczne double postowanie nie podpadało tu pod jakiś paragraf?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 15:07:04 ---
Mamy inna definicje miernoty niestety :) ja nie lubię odgrzewanych kotletów

--- Koniec cytatu ---
No popatrz, dokładnie jak ja :D
Co sprawdzę jakiś nowy tytuł to po pół godzinie jestem pewien "że gdzieś już to widziałem" i to niejednokrotnie. Dokładnie takie odczucia mam logując sie do SC - stary kotlet z delikatnie inną panierką.

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 09, 2016, 15:20:58 ---No popatrz, dokładnie jak ja :D
Co sprawdzę jakiś nowy tytuł to po pół godzinie jestem pewien "że gdzieś już to widziałem" i to niejednokrotnie. Dokładnie takie odczucia mam logując sie do SC - stary kotlet z delikatnie inną panierką.

--- Koniec cytatu ---
Masz pewnie racje ma jeden atut nie trzeba płacić żeby pograć :) możesz to zrobić kiedy chcesz na razie jest to poczekamy na serie nowości rok się dopiero zaczął.
P.S idę pracować będziecie się nudzić teraz :)

VonBeerpuszken:

--- Cytuj ---Masz pewnie racje ma jeden atut nie trzeba płacić żeby pograć
--- Koniec cytatu ---
Niech pomyślę...
Kotlet wielkości połowy dłoni z marnego mięsa i bez przypraw ale za darmo?
A może wielkości talerzyka z cielęcinki dobrze przyprawiony, ale płatny?

Chyba wybiorę te drugie :)
Bo chyba nie chcesz teraz zacząć wmawiać że na darmowym koncie masz dokładnie to samo co na płatnym? I że darmowe statki nie są gorsze od tych za dolary?

xantinos:
no te za dolary zarabiają kasę szybciej oraz zbierają wolne doświadczenie to jedyna różnica bez tego można się obejść poświęcając więcej czasu na grind :)
AHA :)  nie są nieśmiertelne i nie maja samozabijaczy innych graczy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej