Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
Lt Rook:
eeeee leasing się skończył na stary sprzęt, więc trzeba brać nowy, ot i cała sprawa.
Gaavrin:
Ostatnio znowu zastanawiam się nad powrotem do EVE, więc z wielką ciekawością przeczytałem ten wątek. Bo po co wracać do gry, która umiera?
Mam jednak pewną teorię co do zmniejszenia się ilości aktywnych kont. W EVE zawsze było bardzo dużo ludzi ze wschodniej Europy, a jak wiadomo w ciągu ostatniego roku kurs rubla poleciał na łeb, na szyję. Wielu Rosjan z pewnością musiało zawiesić subskrypcję, ewentualnie przerzucić się na plexa, którego ceny obecnie są dla mnie szokiem. Pamiętam jak kupowałem Plexy za 300 mln isk!
Ciekaw jestem jak jednak takie zmniejszenie się ilości graczy ma wpływ na grę i na pozostałych graczy? Czy EVE wejdzie w spiralę w której spadek ilości graczy spowoduje, że odejdą kolejni, czy jest to dla aktywnych ludzi na tyle nieodczuwalne, że nie wpływa na to jak im się gra?
xantinos:
Nie chce mi się wypisywać tutaj esejów powiem tak STAR CONFLICT to nowa odsłona EVE tego jej brakuje co jest tam :)
Zgudi:
--- Cytat: xantinos w Lutego 04, 2016, 16:52:18 ---Nie chce mi się wypisywać tutaj esejów powiem tak STAR CONFLICT to nowa odsłona EVE tego jej brakuje co jest tam :)
--- Koniec cytatu ---
Qlko, przyznaj się, założyłeś troll konto ;D
xantinos:
nie koniecznie :) Xantinos to nazwa mojej postaci z EVE jesli chce ci sie sprawdzać :) kiedyś tam zakładałem Republike Orła, która widzę, że trwa do dziś :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej