Forum Gry > World of Tanks

Parę porad dla spóźnionego czołgisty?

<< < (8/29) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Doom w Styczeń 04, 2015, 22:08:51 ---Obecnie WG daje golda (w małych ilościach ale jednak) w eventach, przez czas trwania ostatniego chyba z 1k można było wychaczyć w dawkach po 25 dziennie z banalnymi warunkami

--- Koniec cytatu ---
Bo wszystko obliczone na to by brać w WOT cały czas.

Doom:
Ile czasu potrzebujesz aby wygrać pięć walk będąc w pierwszej dziesiątce swojej druzyny pod względem exp? Tak wiem, czasami cyrk z tym nieziemski, ale generalnie jest to misja z gatunku tych które robi się w godzinkę, może dwie, dopiero ten posrany event na wz-111 to jest przykuwacz do kompa

Asag:
Może mi ktoś tak w skrócie napisać na czym polegają Wojny Klanów (CW to Clan Wars?)? Bo na stronie www pisze:

--- Cytuj ---Wojny Klanów są przeglądarkowym rozwinięciem World of Tanks, umożliwiającym graczom walkę o panowanie nad światem. Zjednoczcie się w klan i zetrzyjcie się w zaciekłych bitwach z innymi wojownikami. Zdobywajcie i utrzymujcie terytoria, zbierajcie dochód i dzielcie się nim z towarzyszami broni. Zaangażujcie się w zmagania i udowodnijcie swoją wartość!
--- Koniec cytatu ---

Ja myślałem że to wszystko ingame jest.

Doom:
Bo jest. Interfejs CW jest na stronie WG. Dowódcy klanu i oficerowie z uprawnieniami rzucają żetony (żetony są generowane na podstawie liczb ludzi w klanie z co najmniej tierem V (jesli sie nie mylę). Np aby przeprowadzić desant na jakąś prowincję startową (jesli nie ma klanu na mapie), lub wyprowadzic atak na którąś z sąsiednich prowincji. Następnie w zależności od tego co było na tej prowincji dalsza rozróba dzieje się w grze. Pojawia się okienko bitwy specjalne, ładują się tam ludzi ktoś kto ma być szefem przeciąga siebie i wybranych ludzi do tej czesci okna z której gracze będą walczyć. Przy prostym ataku na prowincję zajmujesz ją jak przeciwnik jej nie obstawił, lub walczysz. Przegrasz - tracisz żetony na 24h, wygrasz stack przechodzi na prowincję a Ty ją zajmujesz. Jak przeciwnik widząc Twoje żetony puści kontratak (albo wyjdzie na to że i tak miał atakować) to walczysz spotkaniówkę. Przegrasz masz obrone prowincji, wygrasz walczysz o prowincję. W przypadku lądowania masz turniej z innymi ladujacymi a zwycięzca walczy z holderem prowincji o tą prowincję

azell:
bitwy grasz ingame ale walki ustaiasz na mapie przez przeglądarkę. Czyli rzucasz żetony na jakąś prowincję przez przeglądarkę i walka o tą prowincję odbywa się ingame

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej