0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Filip wiesz co się rymuje ze słowami "forumowy śmieszek"?
Zanim centrala padła rozmawialiśmy o wielkich butach D00ma. Przyznaj się, próbowałeś uploadować zdjęcie na dowód i z powodu rozmiaru wszystko zdechło
Mieliśmy małą awarię bazy, a ja akurat byłem poza domem - z dala od kompa, gdzie mam zapisane hasło do tejże bazy. Dzisiaj wróciłem, naprawiłem i chyba działamy dalej
API call error while fetching standings: Error Code = 222 for key id = 1423062
Eve to jest "drugie życie"
Podejrzewam, że nadal jest, gdyż jak chciałem zaktualizować moje API, to wyskoczył błąd:Kod: [Zaznacz]API call error while fetching standings: Error Code = 222 for key id = 1423062Zaznaczam że zmieniłem klucz, bo poprzedni właśnie wygasł jak zostało to poprawnie zgłoszone w błędzie powyżej.To znaczy: Chcę powiedzieć, że wtyczka nie chce zaktualizować klucza w bazie.
To są podłe insynuacje agresywnej opozycji nie mającej rzetelnych argumentów do dyskusji z miłościwie wam panującymi adminami Zaprzestańcie proszę, tej mowy nienawiści
Bazę sprawdziłem i jest wszystko ok, inna sprawa, że muszę w niej zrobić porządek.Podejrzewam, że to jest wina wtyczki, a to już musiałby autor sprawdzić, bo ja nie ogarniam