Eve Online > Dyskusje ogólne
Nowi gracze w eve online
GlassCutter:
--- Cytat: Theronth w Sierpnia 27, 2014, 09:44:01 ---Czyli proponujesz, że do latania solo muszę założyć jeszcze najlepiej ze trzy konta, wyskillować na nich logi, założyć kolejne i wcisnąć alta do corpa tam gdzie lecę (powodzenia w scoutowaniu cepem środka stacji lel), zakładać MJD na wszystko co się da i modlić się, żeby mój target (czyli brawlerzy) nie mieli scrama.
Ty wyleciałeś kiedykolwiek ze stacji samemu?
--- Koniec cytatu ---
Skoro bierzesz więcej niż jedno konto i nazywasz to solo to nie miej pretensji :P
A solo BS ostatecznie umarł po wejściu tier 3 bc.
Centurion:
Etam zaraz złamany, po prostu udało się rzucić ten nałóg, odwyk gorszy niż przy nikotynie :P
Jakub Trokowski:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 27, 2014, 09:52:56 ---A solo BS ostatecznie umarł po wejściu tier 3 bc.
--- Koniec cytatu ---
Poproszę o deadline do 21.09.2014.
GlassCutter:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Sierpnia 27, 2014, 10:23:33 ---Poproszę o deadline do 21.09.2014.
--- Koniec cytatu ---
Gankowanie nubów w pustych wh się nie liczy.
Centurion:
Tak jeszcze z innej beczki z eve musi być naprawdę źle - dostaje ostatnim tygodniem średnio 2 maile dziennie z super hiper duper promocjami na powrót do gry. Od CPP i z 10 internetowych sklepów gdzie game cody można kupować, co ciekawe korzystałem może z 2 z nich.
Wcześniej aż takiego zasypu spam śmieci nie było, ot 1 mail w miesiącu z nowościami od CPP i 1 ze sklepu gdzie korzystałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej