Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XII
Doom:
* Doom dopisuje Francuza do listy ludzi nie szanowanych
[DOB.] FRancuz1522:
--- Cytat: Lt Rook w Września 11, 2014, 22:32:29 ---i nigdy go nie użyć poza blobem? ;)
już bym wolałe te 70b (czy ile to teraz kosztuje) ordynarnie wdupić w kilka miesięcy w solo albo małych gangach
--- Koniec cytatu ---
cuż do tego nie potrzebuje sprzedawać ja regularnie wdupiam drogie t3 i inne statki,
a supera już mam wieć teraz tytek
--- Cytat: Doom w Września 11, 2014, 22:33:52 ---* Doom dopisuje Francuza do listy ludzi nie szanowanych
--- Koniec cytatu ---
już widze jak ty wydokowujesz statek za 70B+ kroty ma niecałe 100k ehp (zakladam drogi fit i linki)
Lt Rook:
(miejsce zarezerwowane)
Doom:
to podziel się tym co wziąłeś :P
Najdroższy sprzęt jakim wydokowałem celowo na pvp wart był może 3 duże bańki (do tej pory się zastanawiam co myślał tamten hurican którego ganiałem carrierem po systemie że nie odpalił na mnie cyna które miał na pokładzie (i podobno kumpli na tytanie w zasięgu)
azell:
--- Cytat: Doom w Września 11, 2014, 23:06:05 ---to podziel się tym co wziąłeś :P
Najdroższy sprzęt jakim wydokowałem celowo na pvp wart był może 3 duże bańki (do tej pory się zastanawiam co myślał tamten hurican którego ganiałem carrierem po systemie że nie odpalił na mnie cyna które miał na pokładzie (i podobno kumpli na tytanie w zasięgu)
--- Koniec cytatu ---
już się p[podzielił :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej