Forum Gry > Inne gry

Gildia Role Play - Guild Wars 2

<< < (24/41) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Lutego 15, 2016, 10:01:46 ---Nie chodzi o samo 'fantasy' ale o sposób podania tego. Często zbyt infantylny. Sam chętnie zagralbym w trudne klimatyczne dark fantasy.

--- Koniec cytatu ---
Gry, jak programy TV, są robione pod zapotrzebowanie rynku. Takie dark fantasy nigdy nie pobije popularnością gołych cycków wywijających dwumetrowym mieczem i tyle. Niby dlaczego Koreańczycy wprowadzają nowe rasy o wyglądzie 10-cio letniej dziewczynki w ubranku szkolnym? Większość graczy jest pełci męskiej, nastolatków którzy jeszcze "nie mogą" i 45+ którzy "już nie mogą" :P A nic takiego nie przyciągnie jak praktycznie goła laska która jest "moja" :P
Interesująco się zapowiada Black Desert, na screenach nie widać golizny i dwumetrowych mieczy czy magicznych karabinów wielkości konia.

Soulscream:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 15, 2016, 10:14:38 ---Gry, jak programy TV, są robione pod zapotrzebowanie rynku. Takie dark fantasy nigdy nie pobije popularnością gołych cycków wywijających dwumetrowym mieczem i tyle. Niby dlaczego Koreańczycy wprowadzają nowe rasy o wyglądzie 10-cio letniej dziewczynki w ubranku szkolnym? Większość graczy jest pełci męskiej, nastolatków którzy jeszcze "nie mogą" i 45+ którzy "już nie mogą" :P A nic takiego nie przyciągnie jak praktycznie goła laska która jest "moja" :P
Interesująco się zapowiada Black Desert, na screenach nie widać golizny i dwumetrowych mieczy czy magicznych karabinów wielkości konia.

--- Koniec cytatu ---

Akurat guild wars to produkt zachodni. Wydawca jest koreański. A że azjaci to pedofile to wiadomo od dawna.

VonBeerpuszken:
Kto jest wydawcą, to akurat mało ważne, ważny jest pewien trend.
Mam mocne podejrzenie, że gdyby w EVE można było pobiegać półnagą laską po stacji, na serwerze byłoby dwa razy więcej graczy niż obecnie :D

Filip Bonn:
Exotic Dancers szły by jak ciepłe bułeczki :D

Ps. Black desrt ma piękna grafikę ale czytałem narzekania że schematyczny bardzo i słabe animacje walki.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Lutego 15, 2016, 10:35:59 ---Ps. Black desrt ma piękna grafikę ale czytałem narzekania że schematyczny bardzo i słabe animacje walki.

--- Koniec cytatu ---
Schematyczne to są praktycznie wszystkie takie gry - idź zabij iks potworów, odbierz nagrodę.
Co do walki to nie wiem, ja znów czytałem że ma to być jakaś rewolucyjna technika bardzo sobie chwalona przez alfa czy tam betatesterów (nie pamiętam w jakiej fazie jest ta gra)
Szkoda tylko że nie będzie możliwości jej wypróbowania, żeby zagrać trzeba będzie kupić. Szkoda że wydawcy takich gier nie robią jak CCP i nie dają triala.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej