Eve Online > Wsparcie techniczne
Klient ignoruje Nvidię na lapku
Goomich:
http://superuser.com/questions/630723/how-do-i-prevent-my-laptop-from-switching-to-the-integrated-graphic-card-when-it
Doom:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 22, 2014, 10:48:20 ---A w biosie nie da się wyłączyć ? Pulpit powinien Ci działać też na nvidii imho.
--- Koniec cytatu ---
Co powinno a co będzie to czasem dwie różne sprawy ;)
--- Cytat: Mona X w Lipiec 22, 2014, 10:53:21 ---http://superuser.com/questions/630723/how-do-i-prevent-my-laptop-from-switching-to-the-integrated-graphic-card-when-it
--- Koniec cytatu ---
Firmowy &%(^*()$^(* mcdaffe twierdzi że nie lubi Twojego linka, sprawdze z domu
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Lipiec 22, 2014, 11:40:54 ---Co powinno a co będzie to czasem dwie różne sprawy ;)
--- Koniec cytatu ---
To jeden z powodów czemu nie lubię laptopów.
[BU FU] Karas:
gt 750? hmmm pewnie ten intek jest niewiele gorszy i evka ma w dupie na czym bedzie sie odpalac: ]
btw nie wiem jakim sposobem wpadles w posiadanie tego sprzetu, ale mi byloby szkoda pakowac tyle kasy w cos takiego. GE70 to duzy "stacjonarny" lapek. ale decydujac sie na cos tak slabego to ani wydajnosci PC, ani mobilnosci lapa.
Doom:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 22, 2014, 11:44:10 ---To jeden z powodów czemu nie lubię laptopów.
--- Koniec cytatu ---
Ja lubię. Poza tym że blizzard mnie nie lubi i nie jest wstanie zoptymalizować D3 w taki sposób aby mi i innym ludziom głównie z kartami (i nie tylko na lapkach) cholerstwo przestało crashować grę w taki sposób że trzeba twardy reset wykonać na maszynie, jest to drugi problem jaki spotkałemk odkąd w styczniu kupiłem sobie tego lapka.
Mój lapek jest fajny. Strasznie wkurza mniejszych ludzi to że najwyraźniej nie podzielam ich zdania że kupiłem sobie ciężką kobyłę pod którą ich plecy by trzeszczały... (od kiedy 3 kilo to dużo o.0 )
--- Cytat: KoMic w Lipiec 22, 2014, 12:07:18 ---gt 750? hmmm pewnie ten intek jest niewiele gorszy i evka ma w dupie na czym bedzie sie odpalac: ]
btw nie wiem jakim sposobem wpadles w posiadanie tego sprzetu, ale mi byloby szkoda pakowac tyle kasy w cos takiego. GE70 to duzy "stacjonarny" lapek. ale decydujac sie na cos tak slabego to ani wydajnosci PC, ani mobilnosci lapa.
--- Koniec cytatu ---
Bredzisz waszmość. Wydajność jest taka jakiej oczekiwałem. Kartę po sprawdzeniu uznałem za wystarczającą i nie musiałem opini weryfikować. No i detal 400 zeta z ceny tego lapka to moja fanaberia w postaci ssd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej