Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
MuadDib:
Soul ja okolice Krzekowa/Pogodna ale jak na cyklu nie jestes to mozna jakis browar ogarnac;)
Sokole wyobrazasz sobie na MOP-ie srodek nocy biegajacego faceta nawalajacego kolanami o brode?;)
Polacy nie sa tolerancyjni;)
SokoleOko:
--- Cytat: Okropniak w Lipca 31, 2014, 13:10:51 ---Pojęcia nie mam jak wyglądasz (zblokowali dolot i nie dotarłem niestety na zlot) - ale chodzi ze mną na treningi taki niewieki kolo, lekko ponad 150cm, waga może z 60kg - nie musi wyglądać żeby moje 100kg pierdyknąć o matę :) nie musi być duży żeby być groźny.
--- Koniec cytatu ---
Sokół w grze wygląda jakby miał 2 metry wzrostu, 130 kg mięśni i jest CZARNY.
Od razu mi się skojarzyło z "pastowanym kabanem" :D
https://www.youtube.com/watch?v=6YOt7L333FA
--- Cytat: MuadDib w Lipca 31, 2014, 13:31:36 ---Sokole wyobrazasz sobie na MOP-ie srodek nocy biegajacego faceta nawalajacego kolanami o brode?;)
Polacy nie sa tolerancyjni;)
--- Koniec cytatu ---
Więcej, sam tak robię. W tym miesiącu robiłem trasę Berlin -> Peenemunde -> Świnoujście -> Łodź -> Warszawa. Równo 1000 km w jeden dzień. Wyjazd z Berlina o 8.00, w domu byłem następnego dnia o 4.30 ;)
Soulscream:
Zwiedzałeś siedziby niejakiego Adolfa H?
SokoleOko:
Ze znajomymi byliśmy w Berlinie, a że interesują nas muzea o tematyce II wojny, to zaliczyliśmy i Peenemunde (kicha), i Hangar 10 w Heringsdorf (rzut beretem przez granicę ze Świnoujścia - bardzo fajne).
Isengrim:
--- Cytat: Theronth w Lipca 31, 2014, 12:57:11 ---Isen, C0veniaki u siebie, a elitarne pvp przy swoim własnym stoliku :P
--- Koniec cytatu ---
Eee tam, siedzialem z BuFu i Zabijakami, i z Sokolem. To jak nie elitarne pvp? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej