0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja i tak zawsze wolałem Reset , jak już.
internetowe żebranie o kasę na projekty powinno być zakazane i ścigane.
Ja tam jestem za tym, żeby po prostu takie akcje były dokładnie rozliczane i transparentne pod względem wydatków. Jeżeli obietnice zostały spełnione, zostało wydanych X numerów z X obiecanych, czy gra posiada implentację Y funkcjonalności z Y obiecanych... to wszystko gra. Ale jak ktoś obiecuje "Sześć kolejnych papierowych wydań Secret Service[...]" a wydaje tylko dwa numery, to powinno się tego kogoś rozliczyć co do złotówki. Niech oddaje kasę wszystkim którym swoich obietnic nie spełnił, ale do pierdla.
Czyli robi dokładnie to o czym napisałem, oddaje kasę co do złotówki. Więc to ty pierdolisz jak potłuczony. PS. W ostatnim poście przedostatnie słowo: zamiast albo było ale. Co nie zmienia faktur, że to ty pierdolisz jak potłuczony, bo nie potrafisz kontekstu uchwycić.
Pamietaj że na tym forum czasami posty znikają, jak naruszaja regulamin forum
Pamiętam, ale widzisz niby skąd mam się o tym dowiedzieć jak go nie widziałem ?
Eve to jest "drugie życie"
@Doom, a dlaczego ma oddawać tylko proporcjonalnie? Jeżeli pójdę do fryzjera, a ten tylko zetnie mi włosy na połowie głowy, to mam mu zapłacić połowę wartości usługi? Albo jak w barze kupie sześć pierogów, ale tylko dwa będą ugotowane, to mam grzecznie zapłacić za te dwa zamiast wpierdolić kucharzowi?