Eve Online > Wsparcie techniczne
Nowy komputer
Doom:
--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 07, 2014, 21:24:07 ---Tak, to z czasem, ale jest w planach. Po prostu kasa nie styka na wszystko na raz, a wolę wydajność bez kompromisów i bez oszczędzania do minimum na jakości części typu obudowa, płyta, zasilacz, żeby zmieścić np. SSD. Mój obecny złom się rozpada, więc chcę coś kupić, a jak kupię to żeby potem Elite czy SC ładnie odpaliło bez konieczności kolejnych upgradów.
--- Koniec cytatu ---
Jak przez SC rozumiesz najnowszego starcrafta to podobnie jak z pozostałymi nowościami od blizarda (diablo3 np) tajemnicą polishynela jest że ssd powinien się znajdować już nawet w minimalnych wymaganiach tych pozycji. Blizzard ssie jeśli chodzi o optymalizację ;)
Lt Rook:
Zgudi, pod IHS sobie papke zmień :P
Zgudi:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 07, 2014, 23:05:25 ---Jak przez SC rozumiesz najnowszego starcrafta
--- Koniec cytatu ---
Chcesz się zmierzyć? Byłem w złocie przez chwilę, ale protosami jeszcze pamiętam jak grać.
Doom:
Nie bawię się z tym tytułem akurat, w multi w pierwszej części też raczej byłem średni / kiepski więc nie. Ale w zamian oferuję wpierdol w czołgach :P
Zgudi:
Chętnie, obecnie pogrywam w War Thunder, tzn. testuję, ale moje konto w World of Tanks jest aktywne.
EDIT: W WOT mam max E75, nie mam dziesiątki bo nie gram długo :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej