Eve Online > Wsparcie techniczne
Nowy komputer
Doom:
Co Ci mówie powiedzonko "nie stać mnie na oszczędzanie"?
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 10, 2014, 12:17:14 ---Co Ci mówie powiedzonko "nie stać mnie na oszczędzanie"?
--- Koniec cytatu ---
Mam sporo wydatków na łbie (prawko przede wszystkim). A tak to proszę bardzo: zestaw za ponad 4 kafle:
http://www.arest.pl/konfiguracja-754312
Zgudi:
--- Cytat: ManganMan w Czerwiec 10, 2014, 12:30:06 ---Mam sporo wydatków na łbie (prawko przede wszystkim). A tak to proszę bardzo: zestaw za ponad 4 kafle:
http://www.arest.pl/konfiguracja-754312
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale cena/wydajność w skali od 1 do 10 ocenię na 4. Ale czytaj dużo to będziesz dobry w te klocki.
Za ok. 4100zł można zwiększyć wydajność o ok. 50-60% :) Radeon r9 290 + I5 4690k + porządny cooler i płyta do podkręcania. Bez SSD mam na myśli, a z SSD to o 30% można zwiększyć wydajność.
Doom:
I dlatego powinieneś kupić raz a porządnie a nie coś co za pół roku będziesz wymieniał. Ja jak mi sie stopiła poprzednia maszyna przecierpiałem blisko rok odkładając kasę zamiast po dwóch miechach kupić jakiegoś szrota bo "z czasem sie go ulepszy". Kolega w podobnej sytuacji wybrał drugą metodę i efekt był taki że owszem kompa miał ale co chwila sie na niego wściekał a po dwóch latach okazało sie że łącznie wydał kasy tyle że kupił by dwie jednostki lepsze niż ta którą dysponował na koniec (dodać do tego należy koszt myszki która odbiła sie od mojego czerepu i roztrzaskała o ścianę po tym, jak stwierdziłem "a nie mówiłem?" jak skonczył liczyć >:D )
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 10, 2014, 12:37:23 ---I dlatego powinieneś kupić raz a porządnie a nie coś co za pół roku będziesz wymieniał. Ja jak mi sie stopiła poprzednia maszyna przecierpiałem blisko rok odkładając kasę zamiast po dwóch miechach kupić jakiegoś szrota bo "z czasem sie go ulepszy". Kolega w podobnej sytuacji wybrał drugą metodę i efekt był taki że owszem kompa miał ale co chwila sie na niego wściekał a po dwóch latach okazało sie że łącznie wydał kasy tyle że kupił by dwie jednostki lepsze niż ta którą dysponował na koniec (dodać do tego należy koszt myszki która odbiła sie od mojego czerepu i roztrzaskała o ścianę po tym, jak stwierdziłem "a nie mówiłem?" jak skonczył liczyć >:D )
--- Koniec cytatu ---
A jak mniemam na czerepie ani zadrapania? ];)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej