Eve Online > NoobGarten
Pare pytań
[CAS] Raidoo:
Nie rozuniem czemu odrazu takie nastawienie na nowego gracza jest ? Bo zadaje pytania ??
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Doom:
nie
bo zadajesz te pytania które są tu regularnie wałkowane z częstotliwością wyższą niż raz na kwartał, oraz masz podejście które doświadczonym graczom mówi że nie wytrzymasz w tej grze do czasu kiedy Twój char bedzie w minimalnym stopniu przydatny w gangu.
To co Ci tu zachwalają ze milicja to łatwe zarabianie to prawda, ale dla takiego gracza jak Ty jest to zajęcie na cały etat nie pozstawiające miejsca na zabawę w grze. Pvp takim plex-pseudobot-charem to jeśli poznasz to co najwyżej od dupy strony, a bardziej zaawansowane pvp? W milicji? to jest pieprzone zoo gdzie trafiają wszelkiej maści noobki (jako karam dla dresiarzy) dresiarstwo za głupie na gangi w high czy null, albo bloberzy
A ty Szagi też poczytaj czasem starsze tematy, zwłąszcza te poprzyklejane a nie tylko najnowsze posty w trolowni
Zygi O.:
To jak koleś przychodzi i pyta o rade to co nie można mu normalnie odpisać? Większość z waszych postów w tym temacie była z dupy i to nawet ze strony administracji.
A takie przewidywania "jestem pewny że jesteś takim graczem któremu się nie uda" to na prawdę żal.
GlassCutter:
--- Cytat: LordSzagi w Maja 21, 2014, 13:38:43 ---To jak koleś przychodzi i pyta o rade to co nie można mu normalnie odpisać? Większość z waszych postów w tym temacie była z dupy i to nawet ze strony administracji.
A takie przewidywania "jestem pewny że jesteś takim graczem któremu się nie uda" to na prawdę żal.
--- Koniec cytatu ---
W moim odczuciu nasze rady były słuszne, to namowa do 2 tygodniowej farmy po kilka godzin dziennie była z dupy. Jestem pewien że jest graczem któremu uda się znaleźć sposób żeby zarobić stówkę (dla przykładu przy zbieraniu owoców jeden dzień) i przez kolejne 2 miesiące bawić się grą, a nie farmić.
Jak sądzisz, co jest lepszym rozwiązaniem?
Doom:
Wiesz to że w dzisiejszych czasach modne jest podejście przejrzenie contentu forum zanim się coś napisze to coś co zdarza się innym, nie znaczy że ma być ono tolerowane. To raz. Dwa powiedz mi ilu graczy widziałeś takich co zaczynali grać w eve na zasadzie "na pewno zarobie na plex na trialu" a potem ani widu ani słychu po nich? Ja takich widziałem aż za dużo. Co więcej z własnej perspektywy piszę że jednak jest lepiej odpuścić sobie jedno dwa wyjścia z kumplami na chlanie, czy co tam młodzież w obecnych czasach uważa za spędzanie czasu w towarzystwie i zapłacićza ten jeden tc, a lepiej dwa i wszystkie iski które sie zarobi władować w postać, implanty, skile, a nawet w sprzet tracony masowo w pvp jak ktoś ma parcie na to już na dzień dobry. Jedyne co się zmieniło w stosunku do tego jak sam zaczynałem grać to to że sporo stufu t2 jest łatwiej dostępnego dla młodych charów ponieważ ccp zmniejszyło wymagania skili, oraz (ale to niekoniecznie) różne przydatne rzeczy są tańsze bo jest ich więcej na rynku niż za czasów jak robiłem za dyżurnego klauna w SHCK ze swoimi pomysłami na fitowanie sprzętu i stopniem jego zuzywalności. A no i wyjebano lerningi z gry
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej