Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Ku przestrodze...

<< < (5/7) > >>

Szubrawiec:
Ja sie nie przejmuje, temat zalozylem w celu edukacyjno-informacyjnym, w imie zasad... Skoro nie mieli skrupulow postapic tak z kolega, z ktorym grali juz jakis czas, to nie beda mieli zadnych hamulcow moralnych, zeby sprywatyzowac kogos zupelnie nowego - ja stracilem funt klakow, ktos inny moze stracic wiecej. To byla dobra lekcja a dobra lekcja jest tania i uczy.

Nie zmienia to faktu, ze mogli postapic gorzej, poniewaz do calego interesu POS w WH - zdeklarowalem doplacic okolo 0.5b - po podliczeniu rachunku, za wykupienie infrastruktury. Nadal dopuszczam do swiadomosci mozliwosc, ze to co sie wydarzylo, bylo seria glupich pomylek a koledzy w gruncie rzeczy sa w porzadku - jednak puszczeni samopas, dostaja malpiego rozumu. Co mnie moglo jedynie zablolec to fakt, ze po calej akcji nie odwazyli sie porozmawiac ze mna na TS - zwykle tchorzostwo...

EOT

Theronth:
Spoko i tak Ci się upiekło, mi za kradzież Anathemy kolana chcą połamać.

Isengrim:

--- Cytat: Theronth w Maja 07, 2014, 20:21:46 ---Spoko i tak Ci się upiekło, mi za kradzież Anathemy kolana chcą połamać.

--- Koniec cytatu ---

A my za kradzież tytanów to nawet przestaliśmy grillowaną karkówkę Bec00la jeść.

azell:

--- Cytat: Isengrim w Maja 08, 2014, 16:51:40 ---A my za kradzież tytanów to nawet przestaliśmy grillowaną karkówkę Bec00la jeść.

--- Koniec cytatu ---

w sumie to się nei dziwie ona ma już prawie dwa lata

[G T S]-domin1:
ciekawe czy  c0ven odrodzi się z popiołu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej