Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (15/134) > >>

Tylio:
Ja z doświadczenia latania we flotach c0venu i NC. wyciągam wniosek, że i tu i tu są standardowe floty F1 pusherów. Każdy sojusz ma jakieś doktryny wymagające większego i mniejszego zaangażowania - NC. też. Niektóre z doktryn wymagają trochę więcej niż inne, ale wszystkie są na tyle proste, że jak dla mnie wpadają do tego samego worka. Ogarnięcie takiej doktryny w przyzwoitym stopniu to nie jest nic nadzwyczajnego. Kiedyś może było, ale nie w 2014 roku. Nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadał, że latamy tylko 1 setupem. Przylećcie czymś innym to co innego wyciągniemy ;)

--- Cytat: Isengrim w Kwietnia 27, 2014, 17:24:19 ---Kin, Tylio wlasnie dlatego odszedl z c0venu wraz z Bec00lem i tym trzecim, bo small scale pvp bylo ponizej ich godnosci - oni chcieli byc Kosmicznymi Zdobywcami, Wladcami Nowego Edenu, latajacymi w wielkich flotach kosmicznego Wehrmachtu. Zabawy Caracalami sa dla dzieci, ktore oni obserwuja z lekkim rozbawieniem z pokladow swoich pancernych bestii.

--- Koniec cytatu ---
Odeszliśmy, bo chcieliśmy być w aktywnym sojuszu. Na regroupy z c0venu latało po kilka osób. Sov warfare wypalał ludzi po 2 tygodniach. Nie każdego zadowala roamowanie rentierów. Dużo gadania o obronie, kampieniu i "małym, ale bitnym" c0venie, a jak co do czego przychodziło to chęć do czegokolwiek znikała po 2-3 tygodniach.

Colonel:

--- Cytat: Zwami w Kwietnia 27, 2014, 16:48:56 ---dobry kierunek obrało ccp

czasy vegasów 100km/s+, czy pojebanych nosferatu milion razy lepsze pod względem funu z gry teraz, to wszystko wygląda jak bitka sołtysów z przeciwnych wsi o kawałek pola, żeby bydło miało co jeść i dawało mleko i jeszcze FW zamieniło low w bandę frajerów we frytkach t1...

--- Koniec cytatu ---

w pelni sie zgadzam z kolega :D ...
postepujaca pedalizacja komunity doprowadzila do wysokiej  przezywalnosci ciot w realiach gry,
gromadza sie potem w rozne kolka i wieksze organizacje roztaczajac tecze swej pozornej zajebistosci ponad calym eve universum...

czekam na minuski, minimum 3 od moich ulubionech ciotek :*

WhiteCat:

--- Cytat: Colonel w Kwietnia 27, 2014, 17:35:46 ---czekam na minuski, minimum 3 od moich ulubionech ciotek :*

--- Koniec cytatu ---

Macie jakieś kompleksy?  :D

azell:

--- Cytat: Maciek w Kwietnia 27, 2014, 14:57:09 ---Polataj w innych to sie dowiesz, bo widze ze nawet nic nie zaswitalo ;D

A to ze nie ma nic dziwnego ze NC takie doktryny stosuje to nie znaczy ze nie mozna tego wysmiewac gdy ludzie pisza ze sa w pvp aliansie a tak naprawde to conajwyzej alians farmerski, tyle ze zamiast krzyzykow farmia sova :P

--- Koniec cytatu ---

ale ja latałem ishtarem jak wy upieraliście się na dominixy i typhony i jakoś nie widze wielkiej różnicy pomiędzy ishtarami a innymi doktrynami. Co jeszcze śmieszniejsze to jak już zaczeliście używać ishtarów to byly shieldowe ishtary co oznacza że przez większość czasu nie byliście nawet f1 pusherami. Dołącz do kolegi z goonów w szafie bo smutno się robi czytając takie bzdury

Soulscream:

--- Cytat: Isengrim w Kwietnia 27, 2014, 17:24:19 ---Kin, Tylio wlasnie dlatego odszedl z c0venu wraz z Bec00lem i tym trzecim, bo small scale pvp bylo ponizej ich godnosci - oni chcieli byc Kosmicznymi Zdobywcami, Wladcami Nowego Edenu, latajacymi w wielkich flotach kosmicznego Wehrmachtu. Zabawy Caracalami sa dla dzieci, ktore oni obserwuja z lekkim rozbawieniem z pokladow swoich pancernych bestii.

--- Koniec cytatu ---

Mittani i Goonswarm ma ten medal już. Znaczy się zdobywców kosmosu i wygrali EvE. Nie macie lepszych celów w grze :-P ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej