Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Tylio:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 17, 2014, 07:15:18 ---Najsmieszniejsze jest to, ze my mamy wplyw na to, co bedziemy robic - czy bronimy, czy nie, czy odbijamy, czy nie, kogo plusujemy a kogo nie, to sa wszystko nasze decyzje, i sami ponosimy ich konsekwencje. Natomiast ty nie masz zadnego wplywu na to, co sie dzieje, a najwiecej placzesz na forum :) To troche jak z Aleya Holston/Alice9, ktory w czasie poprzedniej inwazji Pandemikow/HBC na Esoterie siedzial na stacji i sie na lokalu onanizowal tym, ze tracimy teren, twierdzac ze zorganizowal to wszystko razem z Shadoo...
--- Koniec cytatu ---
Jak na razie to Wy płaczecie o supery, plusy itd. Ja się tylko cieszę jak to widzę ;) Mamy wpływ na to co robimy. Odnoszę wrażenie, że c0ven nie do końca. Pisaliście, że nikt nie chciał plusa z Goonami, ale go mieliście, bo cała koalicja miała. Bardzo niezależnie ;)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Tylio w Maja 17, 2014, 13:17:29 ---Jak na razie to Wy płaczecie o supery, plusy itd. Ja się tylko cieszę jak to widzę ;)
--- Koniec cytatu ---
To troche jak skrzyzowanie Alice9 z Miltisem. Roznica polega na tym, ze Alice nigdy nie ukrywal w swoich postach, ze zieje do c0venu niechecia, nie staral sie robic wrazenia obiektywnego. A Miltis nie dostal bana :P
Tylio:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 17, 2014, 13:56:41 ---To troche jak skrzyzowanie Alice9 z Miltisem. Roznica polega na tym, ze Alice nigdy nie ukrywal w swoich postach, ze zieje do c0venu niechecia, nie staral sie robic wrazenia obiektywnego. A Miltis nie dostal bana :P
--- Koniec cytatu ---
Postawiłeś tezę, której nawet nie próbujesz poprzeć argumentami. Teraz zaczynasz osobiste przytyki. Klasyczny ból dupy ;) Wróćmy do tematu, czyli licznych potyczek c0venu z N3 i Goonswarmem.
Doom:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 17, 2014, 13:56:41 --- A Miltis nie dostal bana :P
--- Koniec cytatu ---
Pierwsze słyszę
[WILD5] Sheridan Philips:
--- Cytat: Tylio w Maja 17, 2014, 15:16:41 ---Postawiłeś tezę, której nawet nie próbujesz poprzeć argumentami. Teraz zaczynasz osobiste przytyki. Klasyczny ból dupy ;) Wróćmy do tematu, czyli licznych potyczek c0venu z N3 i Goonswarmem.
--- Koniec cytatu ---
To tylko ja tak mam, czy argumenty w tym topicu to w ogóle rzecz deficytowa? Twoje wypowiedzi też jakoś specjalnie ani obiektywne, ani uprzejme, i mimo Twoich deklaracji jako że do c0venu jako takiego nic nie masz, śmiem przypuszczać że prawda jest nieco inna.
Eso padło, i ten temat chyba zamknąć by należało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej