Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
WhiteCat:
"W EVE nie ma chińskiego serwera"
W sumie racja, jest gorzej
[BWTF] Xapitan Bomba:
Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi: pandemici i n3 powinny być jednym kolorem, i zaraz rozleją się na providence.
Ghash:
--- Cytat: Anthar w Maja 16, 2014, 16:07:20 ---Mam cos w sam raz dla was.
Leak z forum NC.
::)
--- Koniec cytatu ---
Brakuje jeszcze linka do killa pos'a darknessów, będzie komplet.
Tylio:
--- Cytat: Anthar w Maja 16, 2014, 16:07:20 ---Mam cos w sam raz dla was.
Leak z forum NC.
::)
--- Koniec cytatu ---
Nie mogłem znaleźć tego na forum, ale mam nadzieję, że to prawda. Więcej SOVa -> więcej ISKów -> więcej płaczących miśków z c0venu na forum ;)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Tylio w Maja 15, 2014, 11:33:08 ---Temat umarł, bo nie ma o czym pisać. Całe Eso podbite. W Paragon Soul został jeden system -A-. Wszystkie cenne moony przejęte. Nikt niczego nie broni. Paragon Soul zostało w części zaorane przez floty byłych rentierów c0venu składające się z 1-3 dredów. Nawet ich floty nie były atakowane przez c0ven. Raz na jakiś czas lecicie gdzieś fregatami. Generalnie c0ven włożył więcej wysiłku w pisanie na tym forum niż w obronę Eso i Paragon Soul. Nie mogę powiedzieć, że jestem zaskoczony ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Tylio w Maja 15, 2014, 12:29:32 ---Oddanie 50 systemów bez walki to na pewno lepsza zabawa ;) Zaoranie 2 regionów to nie jest jakiś specjalnie duży wysiłek.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Tylio w Maja 15, 2014, 12:24:37 ---Przyjemnie, zero stresu, dużo killmaili i wizja łatwo zdobytych ISKów z moonow i rentingu ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Tylio w Maja 17, 2014, 01:32:57 ---Nie mogłem znaleźć tego na forum, ale mam nadzieję, że to prawda. Więcej SOVa -> więcej ISKów -> więcej płaczących miśków z c0venu na forum ;)
--- Koniec cytatu ---
Najsmieszniejsze jest to, ze my mamy wplyw na to, co bedziemy robic - czy bronimy, czy nie, czy odbijamy, czy nie, kogo plusujemy a kogo nie, to sa wszystko nasze decyzje, i sami ponosimy ich konsekwencje. Natomiast ty nie masz zadnego wplywu na to, co sie dzieje, a najwiecej placzesz na forum :) To troche jak z Aleya Holston/Alice9, ktory w czasie poprzedniej inwazji Pandemikow/HBC na Esoterie siedzial na stacji i sie na lokalu onanizowal tym, ze tracimy teren, twierdzac ze zorganizowal to wszystko razem z Shadoo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej