Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Soulscream:
Ja pamiętam jak mega-złem był Goonswarm. O kurde, pamiętam dramę na centrali tutaj na forum jak zrobiliśmy pompę z flag różnej narodowości w tym Polski. Grożono mi policją :D. Ludzie z luzujcie pośladki, na jakimś zlocie i tak będziecie razem piwo pili :-)
CoeathalVega:
--- Cytat: Anthar w Maja 09, 2014, 14:36:15 ---Po prostu niech NC/PL przyzna sie ze :
- maja sojusz
- nie sa tacy super uber wyjechani w PVP i po prostu bloobuja , lub dropuja capsle jesli im sie dupa pali
- wszystkie pozostale sojusze na ich terenach sa pod ich "panowaniem" i nie sa rownozedne w tej kwestii z NC i PL
- NC/PL nie jest zainteresowane wojna z CFC , lecz zabezpieczeniem swojego terenu ( w sumie PL juz to przyznalo ), a wszelkie walki beda o pietruszke zeby nie bylo nudno.
--- Koniec cytatu ---
Przyznaje sie do wszytkiego. Albo nie.
mpp:
Ja pierdole kolejna drama, ze coffin został zaorany <łolaboga> ???
ruszcie dupę gdzieś indziej a nie kisicie ogóra w waszym śmierdzącym ruską pytą stain, aby bylo śmieszniej to za kazdym razem jak was dymają nachodzi mnie ochota by przyleciec z wami postrzelać (nie abym był jakimś sympatykiem kowenu) ale temat odbijania eso powoduje u mnie fale wymiotna :S
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: mpp w Maja 10, 2014, 16:30:56 ---Ja pierdole kolejna drama, ze coffin został zaorany <łolaboga> ???
ruszcie dupę gdzieś indziej a nie kisicie ogóra w waszym śmierdzącym ruską pytą stain, aby bylo śmieszniej to za kazdym razem jak was dymają nachodzi mnie ochota by przyleciec z wami postrzelać (nie abym był jakimś sympatykiem kowenu) ale temat odbijania eso powoduje u mnie fale wymiotna :S
--- Koniec cytatu ---
No co ty, polecimy gdzie indziej to trzeba się będzie wystrzelać żeby mieć miejsce, trzeba by było walczyć o posy czy tracić statki. A w stain to tak jakbyśmy mieli sova. No i to słynne PVP dookoła.
mpp:
--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Maja 10, 2014, 17:19:05 ---No co ty, polecimy gdzie indziej to trzeba się będzie wystrzelać żeby mieć miejsce, trzeba by było walczyć o posy czy tracić statki. A w stain to tak jakbyśmy mieli sova. No i to słynne PVP dookoła.
--- Koniec cytatu ---
mam nadzieje, ze byla to ironia :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej