Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (66/134) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 15:23:07 ---czemu się unosisz? postaraj się zrozumieć co ktoś próbuje ci przekazać. Jeżeli się skupisz na bank za którymś razem ci się to uda

--- Koniec cytatu ---
Tak, unosze sie i reaguje agresja, poniewaz nie rozumiem Twoich postow. Postaram sie bardziej skupic.

Zygi O.:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 09, 2014, 15:26:44 ---Tak, unosze sie i reaguje agresja, poniewaz nie rozumiem Twoich postow. Postaram sie bardziej skupic.

--- Koniec cytatu ---

Myślę, że wszyscy trzymają kciuki:)

Theronth:
Po dziesięciu stronach tego topicu stwierdzam, że zajebiście się cieszę, że nigdy nie poszedłem za Isenem, a od polskiego community trzymam się na odległość.

Zygi O.:

--- Cytat: Theronth w Maja 09, 2014, 17:17:47 ---Po dziesięciu stronach tego topicu stwierdzam, że zajebiście się cieszę, że nigdy nie poszedłem za Isenem, a od polskiego community trzymam się na odległość.

--- Koniec cytatu ---

Takich polskie community ma speców od reklamy właśnie:)

Deaell Portt:

--- Cytat: Theronth w Maja 09, 2014, 17:17:47 ---Po dziesięciu stronach tego topicu stwierdzam, że zajebiście się cieszę, że nigdy nie poszedłem za Isenem, a od polskiego community trzymam się na odległość.

--- Koniec cytatu ---
Tak, tak bo w mult/innych ally jest inaczej. Wogole golym okiem widac ta wyzszosc graczy innych narodowosci nad polskim plebsem. Ja od razu poznaje tych lepszych po chusteczce pod szyja i wygietym paluszku, gdy pija herbate. Ta wyzszosc poraza mnie ilekrosc jest mi dane spijac ich madrosc/wyrafinowanie czytajac lokal/kugu/scrap/eve online forum . W takim Triumvirate fc to przyklady zrozumienia wobec gorszej rasy ludzkiej. Pochyla sie, podadza pomocna dlon, nie podniosa glosu na kolege z aliansu  >:D .     

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej