Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 14:53:22 ---nie rozumiem skąd tyle agresji w poście. Twoja akceptacja nie jest mi do szczęścia potrzebna więc możesz się ze mną nie zgadzać na milion różnych sposobów. Tu bardziej chodzi o formę.
Gram w eve jako f1 pusher bo byłem zmęczony organizowaniem contentu innym. Co prawda nie było to eve tylko WoT.
--- Koniec cytatu ---
Za to nie jestes zmeczony organizowaniem contentu na forum :> Widzisz agresje w cudzych postach, tak? Juz jestesmy odrobine blizej sedna problemu. Opowiedz o tym cos wiecej.
azell:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 09, 2014, 15:05:53 ---Za to nie jestes zmeczony organizowaniem contentu na forum :> Widzisz agresje w cudzych postach, tak? Juz jestesmy odrobine blizej sedna problemu. Opowiedz o tym cos wiecej.
--- Koniec cytatu ---
cóż jakoś trzeba zabić czas w pracy :) oho czuje że zbliża się analiza azella część 2. Panie doktorze jaki werdykt?
Anthar:
Gdzie sa te posty, co jak N3 bylo w najgorszym swoim momencie , czyli wszystko sie sypalo pisales ze musisz zaczac sie rozgladac za innym sojuszem , bo w N3 juz nudno :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 15:08:53 ---cóż jakoś trzeba zabić czas w pracy :) oho czuje że zbliża się analiza azella część 2. Panie doktorze jaki werdykt?
--- Koniec cytatu ---
Jezeli traktujesz postowanie na forum o grze w statki kosmiczne jako terapie, to ciesze sie, ze moglem pomoc. Przykro mi, ze odebrales pierwszego posta w tym temacie jako atak, moja agresja i brak szacunku w stosunku do Twojej osoby byly niezamierzone, a slowo "plankton" obrazliwe i bardzo na wyrost - oczywiscie S2N odgrywa dokladnie taka sama role w N3 jak NCDOT. Zadna z moich zapowiedzi sie nie sprawdzila, nie zbudowalismy barykad, nie dalismy kilku fajnych bitek, nie znalezlismy sie w NPC Stain. W czyms jeszcze moge pomoc?
azell:
--- Cytat: Anthar w Maja 09, 2014, 15:16:16 ---Gdzie sa te posty, co jak N3 bylo w najgorszym swoim momencie , czyli wszystko sie sypalo pisales ze musisz zaczac sie rozgladac za innym sojuszem , bo w N3 juz nudno :D
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Moje odczucie jest takie, że w Null od jakiegoś czasu brakuje czystych, jasnych i dostępnych informacji. Teraz był evac w 0-w, na Alliance meeting wszystko wyjaśnione, że się zmywamy, a więcej info mają CEO córko, niby. Ale ani w Alliance mailach nic, na forum nic, ba, nawet na Alliance chat dalej jak byk stoi "staging point 0-w". Trochę to nie tak powinno działać. Fajnie, bardzo fajnie, że jest to dość zgrana grupa ludzi, którzy nawet bez tego dostępnego info, na komendę na jabberze się pojawiają tak jak być powinno. Ale... Co dalej, ja nie wiem. Musze se znaleźć nowy domek :)
--- Koniec cytatu ---
masz na myśli tego posta?
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 09, 2014, 15:17:34 ---Jezeli traktujesz postowanie na forum o grze w statki kosmiczne jako terapie, to ciesze sie, ze moglem pomoc. Przykro mi, ze odebrales pierwszego posta w tym temacie jako atak, moja agresja i brak szacunku w stosunku do Twojej osoby byly niezamierzone, a slowo "plankton" obrazliwe i bardzo na wyrost - oczywiscie S2N odgrywa dokladnie taka sama role w N3 jak NCDOT. Zadna z moich zapowiedzi sie nie sprawdzila, nie zbudowalismy barykad, nie dalismy kilku fajnych bitek, nie znalezlismy sie w NPC Stain. W czyms jeszcze moge pomoc?
--- Koniec cytatu ---
czemu się unosisz? postaraj się zrozumieć co ktoś próbuje ci przekazać. Jeżeli się skupisz na bank za którymś razem ci się to uda
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej