Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (64/134) > >>

Tooten:

--- Cytat: Soulscream w Maja 09, 2014, 13:54:26 ---Ty żyjesz o_O ?

--- Koniec cytatu ---

Couldn't stay away :)

--- Cytuj ---To nie pogarda do covenu jako sojuszu tylko do tego co piszesz ty i tobie podobni. Podobała mi się postawa twojego ceo w rozmowie z travisem i miałem deja vu. Bo już to widziałęm kiedyś. Pomachać szabelką i strategicznie wycofać się bo jeszcze okaże się że jestem petem. Czyli corpy stwierdzają że będą walczyć po czym ci najgłośniej krzyczący pierwsi wywożą asety
--- Koniec cytatu ---

heh to po prostu nie jest nasze pierwsze rodeo. Podżeganie jest częścią rytuału.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 13:59:19 ---Widzisz na moją opinię o covenie wpływają ludzie tacy jak ty. Ja mogę się nie zgadzać w wielu sprawach z drugim covenowym kotem udzielającym się w tym topicu. Ale w przeciwieństwie do ciebie nie robi z siebie przeintelektualizowanego millorda.

--- Koniec cytatu ---
No widzisz, a na moja opinie o Twoim aliansie to co piszesz nie wplywa w zaden sposob. Po prostu wiem, ze w kazdym sojuszu sa osoby, ktore tworza content i organizuja zabawe innym, oraz rozne trolle/glupki ktore biegaja po forach z dzida na wierzchu i najwiecej krzycza - oni tez sa potrzebni do wciskania F1. Jezeli masz sie dzieki temu poczuc lepiej, mozemy sie umowic, ze coven jest petem Rosjan/Mittaniego, kupil Esoterie/Paragon a teraz jej nie bronil, sa tam tylko gracze ktorzy nie mowia po angielsku/poczatkujacy, handlujemy iskami na Allegro, tytany probowalismy ukrasc sobie sami i co tylko chcesz. Nawet, ze nie jestescie w koalicji z PL a tylko siedza z wami na jabberze/TS i wpadaja na opy. Serio, jezeli ma to az takie znaczenie, moge to dla Ciebie zrobic i przyznac ci racje. Lepiej?

Anthar:
Na serio to jest tylko gra.

Po prostu niech NC/PL przyzna sie ze :
- maja sojusz
- nie sa tacy super uber wyjechani w PVP i po prostu bloobuja , lub dropuja capsle jesli im sie dupa pali
- wszystkie pozostale sojusze na ich terenach sa pod ich "panowaniem" i nie sa rownozedne w tej kwestii z NC i PL
- NC/PL nie jest zainteresowane wojna z CFC , lecz zabezpieczeniem swojego terenu ( w sumie PL juz to przyznalo ), a wszelkie walki beda o pietruszke zeby nie bylo nudno.

EDIT:
Apropo NC i "NC to nie tylko jedno wielkie Cyno ": http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=259295
  :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Anthar w Maja 09, 2014, 14:36:15 ---
Apropo NC i "NC to nie tylko jedno wielkie Cyno ": http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=259295
  :P

--- Koniec cytatu ---
Ten crow mial farta, ze claw nie mial ozonu :>

azell:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 09, 2014, 14:35:53 ---No widzisz, a na moja opinie o Twoim aliansie to co piszesz nie wplywa w zaden sposob. Po prostu wiem, ze w kazdym sojuszu sa osoby, ktore tworza content i organizuja zabawe innym, oraz rozne trolle/glupki ktore biegaja po forach z dzida na wierzchu i najwiecej krzycza - oni tez sa potrzebni do wciskania F1. Jezeli masz sie dzieki temu poczuc lepiej, mozemy sie umowic, ze coven jest petem Rosjan/Mittaniego, kupil Esoterie/Paragon a teraz jej nie bronil, sa tam tylko gracze ktorzy nie mowia po angielsku/poczatkujacy, handlujemy iskami na Allegro, tytany probowalismy ukrasc sobie sami i co tylko chcesz. Nawet, ze nie jestescie w koalicji z PL a tylko siedza z wami na jabberze/TS i wpadaja na opy. Serio, jezeli ma to az takie znaczenie, moge to dla Ciebie zrobic i przyznac ci racje. Lepiej?

--- Koniec cytatu ---

nie rozumiem skąd tyle agresji w poście. Twoja akceptacja nie jest mi do szczęścia potrzebna więc możesz się ze mną nie zgadzać na milion różnych sposobów. Tu bardziej chodzi o formę.

Gram w eve jako f1 pusher bo byłem zmęczony organizowaniem contentu innym. Co prawda nie było to eve tylko WoT.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 24, 2014, 19:04:15 --- Dyskusja byla burzliwa, ale doszlismy do wniosku, ze tak czy inaczej tylko kwestia czasu jest, kiedy zostaniemy zaorani, a tak przynajmniej do konca gramy na swoich warunkach. W zwiazku z porazka procesu negocjacyjnego, NCDOT oglosio regroup do Esoterii, przed chwila wpadli matkami do BZ- i zaczela sie orka. DARKNESS, Nulli i reszta planktonu ma zapowiedziane intensywne opy na weekend, co oznacza, ze jedyne co nam pozostaje to budowanie barykad. Po resecie Goonow oznacza to, ze realnie rzecz biorac, napewno nie znajdziemy sie w niczyjej strefie wplywow, ani N3 ani CFC, tylko w NPC STAIN :) Ale pare fajnych bitew pewnie uda sie wycisnac, opisy dzialan wojennych postaram sie tu czasem streszczac.

--- Koniec cytatu ---

tu masz w razie jak byś zapomniał. Post pełen szacunku dla przeciwnika i jeszcze te goony w temacie. Czysta megalomania

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej