Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (63/134) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 13:35:17 ---Istniejecie tylko dlatego że nie macie konkurencji na rynku i wszyscy pl gracze zaczynający a nie mówiący biegle po angielsku wpadają do was. Trochę to smutne ale cóż

--- Koniec cytatu ---
No jasne, nie mowimy po angielsku a wszyscy poczatkujacy gracze PL trafiaja do covenu  ;D Smutne jest to, ze ty chyba naprawde w to wierzysz...

azell:
postaraj się odrobinę z tym trollingiem bo wychodzi ci to jak obrona eso. Przeczytaj kilka razy może zrozumiesz

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 13:41:50 ---postaraj się odrobinę z tym trollingiem bo wychodzi ci to jak obrona eso. Przeczytaj kilka razy może zrozumiesz

--- Koniec cytatu ---
Dzieki temu tematowi dowiedzialem sie, jak wyobrazasz sobie c0ven, jak wyobrazasz sobie swoj wlasny sojusz i jego role w koalicji, i jak wyobrazasz sobie polityke w EVE. Jest to troche smutnawe a troche smiesznawe, taka mieszanina ignorancji i pogardy w grze komputerowej. Nam naprawde wszystko jedno, co myslisz, nie ma to zadnego znaczenia, natomiast pownienes sie chyba zastanowic czy nie traktujesz tej gry zbyt serio... Wiem wiem zaraz dostane walloftextem...

Soulscream:

--- Cytat: Tooten w Maja 09, 2014, 13:14:24 ---U mad bro?

Na tyle dobrze, że chyba trzeba podziękować bobitom za tą inwazję :)

--- Koniec cytatu ---

Ty żyjesz o_O ?

azell:
ta psychoanaliza w twoim wykonaniu. Jestem pełen podziwu właśnie odkryłeś w sobie ukryty talent

oczywiście że traktuję tę grę bardzo serio. Ty natomiast grasz 4funn, bez spiny, w miłej atmosferze i zawsze w pełni w zgodzie z samym sobą.

Widzisz na moją opinię o covenie wpływają ludzie tacy jak ty. Ja mogę się nie zgadzać w wielu sprawach z drugim covenowym kotem udzielającym się w tym topicu. Ale w przeciwieństwie do ciebie nie robi z siebie przeintelektualizowanego millorda.

To nie pogarda do covenu jako sojuszu tylko do tego co piszesz ty i tobie podobni. Podobała mi się postawa twojego ceo w rozmowie z travisem i miałem deja vu. Bo już to widziałęm kiedyś. Pomachać szabelką i strategicznie wycofać się bo jeszcze okaże się że jestem petem. Czyli corpy stwierdzają że będą walczyć po czym ci najgłośniej krzyczący pierwsi wywożą asety

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej