Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
azell:
--- Cytat: Anthar w Maja 09, 2014, 13:13:00 ---OMG, skad zes Ty sie urwal.
W sumie dzieki Wam wiem dlaczego N3 ( No Name Needed), zawsze myslalem ze to bylo od NC, Nulli , Nexus.
Teraz juz wiem, dlaczego na corpowym o S2N gadaja jak o Kadeshi , a o tych mowia tylko troche lepiej niz o HUN ... a Ci sa tylko troche lepsi od Darkness.
Czyli S2N to tylko troche wiekszy pecik NC :D
Juz kazali Wam oddac jakies moony i wiecej systemow dla rentierow?
--- Koniec cytatu ---
oczywiście że jesteśmy petami i oczywiście że oddajemy wszystko nc. Bardzo mnie smuci opinia twojego potężnego corpa o moim sojuszu. Powinieneś napisać o tym do pgl albo Gorgi. Generalnie wszyscy powinni się wzorować na Republice Orła. Zastanawia mnie tylko ile wy mieliście moonów i czy nie było tak że wszystko szło do Lost Idea :)
Zwami:
--- Cytat: Tooten w Maja 09, 2014, 13:03:30 --- Takie coś tylko w GBC :)
--- Koniec cytatu ---
eeh BoB i czasy 2006-9 najlepsze lata eve :'(
btw c0ven chyba też miło wspomina bitki z RSF
Anthar:
--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 13:20:04 ---oczywiście że jesteśmy petami i oczywiście że oddajemy wszystko nc. Bardzo mnie smuci opinia twojego potężnego corpa o moim sojuszu. Powinieneś napisać o tym do pgl albo Gorgi. Generalnie wszyscy powinni się wzorować na Republice Orła. Zastanawia mnie tylko ile wy mieliście moonów i czy nie było tak że wszystko szło do Lost Idea :)
--- Koniec cytatu ---
Akurat ROPL mialo wiecej moonow od Ideii.
Btw akurat nie o ten corpowy mi chodzilo ;)
NC przyjmie kazdego chara ktory ma date narodzin 2003/2004
WhiteCat:
--- Cytat: Tylio w Maja 09, 2014, 13:11:41 ---Nie wiem jak mogłem być tak ślepy i opierać moją wiedzę na temat stanu mojej koalicji na podstawie forum, TSa, i doświadczeń z gry.
--- Koniec cytatu ---
Sądzę, że wiedzę nt. Waszej koalicji czerpiemy z tych samych źródeł, ale jakoś inaczej interpretujemy ;)
azell:
to gratuluje tych moonów i zwracam honor. Najwyraźniej zostaliście docenieni w sojuszu i muszą o was mieć dobrą opinię. Ciekawe jaką wy macie o sojuszu :)
Istniejecie tylko dlatego że nie macie konkurencji na rynku i wszyscy pl gracze zaczynający a nie mówiący biegle po angielsku wpadają do was. Trochę to smutne ale cóż
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej